Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miesiączka

Polecane posty

Gość gość

witam Okres dostaję co dwa miesiące i trwa 5-6 dni. Czy to w porządku? Lekarz powiedział że to taka moja "uroda". Wychodzi na to, że mimo leków natura i tak wraca do swoich "przyzwyczajeń"... Czy sa dziewczyny którym również miały lub mają okres co 2 mc? I czy bez problemu zachodziły w ciążę? Przepraszam że zawracam wam głowe pytaniem na temat okresu ale po prostu nie mam kogo zapytać, ani znaleźć w necie, a lekarze nie potrafią powiedzieć czemu ja dostaję co 2 mc a większość kobiet dostaje co miesiąc. Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam :-)

Gość gość
to nie jest normalne.. takie długie cykle są zazwyczaj bzowulacyjne, a to juz jest nienormalna sprawa i beedziesz miala trudnosci w zajsciu w ciaze (wiem z wlasnego przykladu)

Gość gość
Tak myślalam ze chyba faktycznie cos nie tak. A lekarz mi o tym uświadamiał. Czytałam gdzies że dziewczyna zaszła w ciążę mimo iż dostawała okres co 2 mc. Po cichu liczymy na "wpadkę", ale widocznie nie mamy szczęścia, tak jak ta dziewczyna...

Gość gość
Poprawka: lekarz mi NIE uswiadamiał. Przepraszam za bład.

Gość gość
ja Ci radzę zmienic lekarza na takiego, któremu będzie się chciało zajać Twoim problemem, bo owszem masz problem i jak ktoś słusznie wspomniał, możesz mieć cykle bezowulacyjne, a to bez odpowiedniego leczenia wyklucza zajście w ciazę