Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TEST BETA HCG POMOCY

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny czy beta HCG 12 dni po stosunku - 11 dni po owulacji jest wiarygodny? Wynik - <0,001 co oznacza ?

Gość gość
a czy jest już wiarygodny? w pt kochałam się z facetem 12 dni temu, w sob. bylam na usg pecgerzych miał 20 mm i miał niebawem pekac ale nie jestem pewna kiedy pekl

Gość gość
nie jest wiarygodny 1. nie wiadomo kiedy pękł pęcherzyk dokładnie, a co za tym idzie, kiedy doszło do zapłodnienia; 2. nie wiadomo kiedy doszło do ewentualnego zagnieżdżenia zarodka, z tego co pamiętam może to trwać około 7-10 dni od ZAPŁODNIENIA (nie od stosunku), ale szczerze mówiąc w 95 przypadkach na 100 beta byłaby już pozytywna niestety

Gość gość
beta 12 dni po stosunku jest już wiarygodna, a gdyby była ciąża, to wynik byłby zdecydowanie wyższy

Gość gość
dla mnie beta hcg w ogóle nie jest wiarygodny. Robiłam 2 testy "sikane" - oba wyszły pozytywnie, później zrobiłam bete - wynik - ciąży brak, następnie znowu test "sikany" - pozytywny i wizyta u gina - okazało się, że ciąża ma 6tyg. Pytałam go o tą bete, to mi powiedział, że musieli się w laboratorium pomylić. Sam zasugerował, że pewniejsze, choć mniej czułe są testy z apteki - bo zachodzi tam czysta reakcja chemiczna i nie ma miejsca na błąd ludzki.

Gość gość
to, że miałaś pecha i zaszła pomyłka w lab nie oznacza, że czesto sie tak dzieje

Gość gość
zgadzam się, że może nie często ale nie stawiałabym bety jako wyznacznika bycia bądź nie bycia w ciąży. lepiej odczekać parę dni i zrobić test apteczny i już :)

Gość gość
Ja dostałam wynik beta hcg ponad 2000 i...nie byłam w ciąży! Błąd labolatoryjny.

Gość gość
sikane wyszly negatywne. dodam ze mam spirale miedzianą (dopiero 3 miesiące) i dodatkowo facet mial gumke ale chyba cos z niej wyciekło. seks był w pt, w sob pęcherzyk miał 21 mm.

Gość gość
test wiarygodny ciąża wykluczona, u mnie 12 dni po stosunku już sikańce miałam pozytywne

Gość gość
test wiarygodny ciąża wykluczona, u mnie 12 dni po stosunku już sikańce miałam pozytywne

Gość gość
teraz nie mam zadnego sluzu...jeśli w sobote 2 tyg temu pęcherzyk miał 20-21mm to owulacja moglabyc w niedziele, chociaż silny bol w okolicach jajnika odczuwałam w poniedziałek/wtorek(wtedy zrobiłam test owu i były 2 kreski, pozytywny) Teraz nie mam zadnego sluzu, sucho. poza tym zero objawów miesiączki. no może poza moim podłym nastrojem. ale to pewnie nerwy. wczoraj się popłakałam. Seks był z facetem z którym nie jestem..wiem wiem, ale nie oceniajcie mnie proszę.

Gość gość
Czy ktoś jeszcze ma doświadczenia z testami beta

Gość gość
kobieto jak masz spirale i facet mial gumke, to normalna ty chyba nie jestes.....NIE JESTES W CIAZY!!!!!

Gość gość
Czekam na ta miesiaczke...wiem to mało prawdopodobne ale schizuje