Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilaaaaa

ale się wkurzyłam

Polecane posty

Gość Lilaaaaa

jak to wkońcu jest z ta temperaturą, już mam dość mierzenia je,j starania się o dziecko i się załamuje odpowiedz mi na jedno pytanie ( dodam że mierze regularnie, tym samym termometrem, o tej samej porze nie wstając z łóżka o godzinie 5;05) .............. moje pytanie dotyczy tego: jak mam podstawową temperaturę to potem następuje spadek ale ten spadek utrzymuje się przez 6 dni - czy uważacie że już nie ma szansy na owulację? cykle mam 28 dniowe 1-6 okres 7 - 36,24 8 - 36,20 9 - 36,14 10 - 36,23 11 - 35,91 12 - 36,16 13 - 36,16 14 - 36,07 15 - 36,02 16 - 35,98 ona wciąż spada czy to normalne że tyle dni jest niska? nawet coraz niższa? martwi mnie że nawet gdy będzie na przykład jutro owulacja to faza lutealna będzie za krótka, codziennie rano się budzę i chcę widzieć skok a tu dupa jestem załamana

Gość Lilaaaaa
Nikt nie pomoze?

Gość gość
może po prostu nie masz owulacji

Gość gość
a nie lepiej chodzić na monitoring cyklu???

Gość gość
Albo testy owulacyjne kupić?

Gość gość
z Twojego wykresu wynika, że nie masz owulacji

Gość Lilaaaaa
tak wiem nie ma ale jest możliwość że po tak niskich, tylu niskich temperaturach wzrośnie nagle, wtedy owulacja byłaby siedemnastego dnia cyklu nie za późno ?faza lutealna nie będzie za krótka ?

Gość gość
wypieprz termometr :D poważnie, ja od tygodnia zdychałam bo jakis wirus mnie zaatakował, a co mierzyłam temp elektronicznym to mialam ledwo ponad 35 :D jakiez bylo moje zd****o kiedy matka mnie dorwala i zmusila do zmierzenia u niej temperatury bo zle wyglądałam :D od razu bylo 38, potem w domu drugim rtęciowym tez bylo koło tego :D

Gość gość
Naklepiej idź do gina. Moj mi wyliczył praktycznie co do dnia jajeczkowanie i juz w pierwszym miesiącu starań zaszłam w ciąże.

Gość gość
pierwsza rzecz - gdzie mierzysz tą temperaturę - jak pod pachą - to sobie możesz mieszyc w nieskonczonosc. Temperature mierzy sie w ustach pod jezykiem. Najlepiej kup termometr elektroniczny a nie rteciowy. 16 dzien cyklu to polowa i sorry gdzie niby ma byc ta owulacja??? A sluz obserwujesz? Sama temperatura ci nic nie powie. Zaloz konto na ovufriend - ulatwi sprawe nie wkurzaj sie bo nie masz po prostu doswiadczenia.

Gość gość
Mierze w pochwie zawsze tym samym termometrem, wiem ze dopiero 16 dc mam nadzieje, ze jutro wzrosnie ale przy moich cyklach 28 dniowych jak jutro wzrosnie to nie bedzie faza lutealna za krotka? .... Sluz sie pojawil kilka dni temu ale codziennie uprawiamy sex dlatego te wyplywajace plemniki mnie myla to jest pomieszane

Gość Lilaaaaa
Mierze w pochwie zawsze tym samym termometrem, wiem ze dopiero 16 dc mam nadzieje, ze jutro wzrosnie ale przy moich cyklach 28 dniowych jak jutro wzrosnie to nie bedzie faza lutealna za krotka? .... Sluz sie pojawil kilka dni temu ale codziennie uprawiamy sex dlatego te wyplywajace plemniki mnie myla to jest pomieszane

Gość Lilaaaaa
kurcze dziewczyny ale się cieszę byłam teraz w ublikacji i zobaczyłam ten śluz płodny normalnie ładnie się rozciąga wiem że to jest nic ale cieszę się jak bym zobaczyła dwie kreski, może jutro będzie ten skok temperatury, a jak nie to się załamie, jak nie będzie to już chyba lipa prawda

Gość Lilaaaaa
to jest nienormalne miałyście coś takiego kiedyś żeby tyle temperatur bylo niższych i zeby nadal spadała? przecież to już siódma niższa temperatura 1-6 okres 7 - 36,24 8 - 36,20 9 - 36,14 10 - 36,23 11 - 35,91 12 - 36,16 13 - 36,16 14 - 36,07 15 - 36,02 16 - 35,98 17 - 35,94

Gość gość
idź do lekarza i zrób badania, zamiast wypisywać temperature na kafe... jizz. Pojawiło się pokolenie lasek, które myślą, że dzieci biorą się z forum o_O

Gość Lilaaaaa
ja rozumiem ale ginekolog dopiero we wtorek przyjmuje więc tyle czasu to oszaleje po prostu czy miałyście taką sytuację czy może być tyle temperatur niższych?

Gość gość
jestes oslabiona i nie masz owulacji

Gość Lilaaaaa
Dziekuje za odpowiedz, jedyne co zmienilam to przestalam karmic piersia (mala sama sie odstawila) i zaczelam mniej jesc, wczesniej sie obrzeralam a teraz poprostu mniej jem, czy to moglo miec jakis wplyw ?

Gość gość
co mysle? Jesli brac pod uwage sama temperature to tu raczej owulacji nie bylo

Gość Lilaaaaa
Wlasnie co za dno, jesli jeszcze siedzie to pewnie i tak jajeczko sie nie zagniezdzi bo ja mam cykle 28 dniowe, co za dno !!! Chyba ze mi sie cykl wydluzy-jest to mozliwe ze moze sie od tak wydluzyc?

Gość Lilaaaaa
1-6 okres 7 - 36,24 8 - 36,20 9 - 36,14 10 - 36,23 11 - 35,91 12 - 36,16 13 - 36,16 14 - 36,07 15 - 36,02 16 - 35,98 17 - 35,94 18 - 36,09 19 - 36,19 Zobaczymy jutro jaka bedzie temperatura, ale czy z tych obecnych mozna uznac ze byla owulacja, bo moim zdaniem temp wyatrzeli jutro znaczaco, jak myslicie?

Gość Lilaaaaa
Jak myslicie? Czy jutro temp skoczy?

Gość gość
S********j do wróżki to ci powie jaka będzie jutro temp tempa idiotko

Gość Lilaaaaa
Kurcze ja sie pomylilam zmierzylam dzisiaj temp godzine wczesniej a nie zmienilam czasu czyli powinnam dodac 0,1 stopnia czyli wychodzi na to ze mialam 36,29 - to jest wzrost o 0,2 stopnia porownujac wczorajszy dzien, czy mozna uznac to za skok owulacyjny?