Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy milczenie to klamstwo

Polecane posty

Gość gość

Czy milczenie to klamstwo ? Czy nie opowiadanie (przemilczanie) o przeszlosci to oszukiwanie partnera ? Co zrobic, kiedy tego zada ? Uwazam, ze lepiej nie wiedziec nic o przeszlosci partnera, bo wazne przeciez jest, co teraz, co bedzie a nie, co bylo. Ale ona naciska. A ja jestem zdania, ze lepiej o niczym nie opowiadac.

Gość gość
tak, milczenie może być kłamstwem bo pozostawia się partnera w nieświadomości

Gość gość
Ja nie chce wiedziec jaki byl jej byly, jak jej z nim bylo. Tego samego oczekuje od niej.

Gość gość
Oczywiście że kłamstwo!!! takie samo jak każde inne. Partnerka ma prawo wiedzieć o Tobie znaczące rzeczy, znać twoją przeszłość.

Gość gość
"Partnerka ma prawo wiedzieć o Tobie znaczące rzeczy, znać twoją przeszłość." Nie wystarczy, ze byla ? Musi wiedziec kto, kiedy,jak dlugo ? A co na to "ochrona danych osobowych" ? Przeciez to "byla" - juz mnie z nia nic nie laczy (po za wspomnieniami), wiec dlaczego mam o niej opowiadac. Podejrzewam a raczej jestem pewny, ze ona (byla) o mnie tez nic nie opowiada. Nie wiem, czy postepuje dobrze ale mysle o zakonczeniu obecnego zwiazku. Przeciez nie ma polegac na opowiadaniu sobie co, gdzie i z kim sie kiedys robilo. Albo ?

Gość gość
Ja zawsze lubie wiedziec na czym stoje. I tak wiem ze jestem najlepszy :P. Ale kiedys dziewczyna sie mnie zapytala ile mialem partnerek w lozku i... nie potrafilem na to pytanie odpowiedziec :)

Gość gość
Albo jestem jakims patologicznym dewiantem, albo to forum nie jest na moim niveau..........

Gość gość
Jeśli pyta i nie odpowiadasz - to tak jakbyś skłamał. Oczywiście nie musisz sie jej "spowiadac" ale zwiazek powinien opierać się na prawdzie i zaufaniu.

Gość gość
jak ktoś chce poznać wasz charakter czy jesteście r****czami czy cnotami to się nie oburzajcie ma prawo wiedzieć jakie będą dzieci po was

Gość gość
To jest normalne. Kobiety chca wszystko wiedzie. Czasem to je nawet podnieca- tak sadze.

Gość gość
"Jeśli pyta i nie odpowiadasz - to tak jakbyś skłamał." Przyniose jej kwiatka - "Jej tez kupowales kwiaty ?" Zrobi mi obiad - "Ona tez tak dobrze gotowala ?" Pojedziemy gdzies - "Z nia tez tu byles ?" W lozku - "On mi robil tak i tak.." Boze, ja tego dluzej nie wytrzymam ! Ja chce byc z nia i myslec co teraz i co bedziemy robic w przyszlosci a nie ciagle wspominac ! Kocham ja ale chyba to jakis "toksyczny zwiazek"