Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zazdrosna na maxa

Mój facet ma tzw przyjaciółkę

Polecane posty

jesli on lubi czy wrecz musi miec kolezanke "na necie" to znaczy ze on preferuje inny rodzaj zwiazku niz ty na danym etapie zycia - byc moze w ogole nie potrezbuje zwiazku awoili zamiast tego luzne relacje. nie dziwie sie ze cie to boli, nie chadza sie na kompromis z wlasnym szczesciem;/

nie, w przypadku slubu nie ma mowy o zdanym do smierci - mowie o normalnych slubach ;-)

Gość gość
Jak facet wchodzi w zwiazek malzenski to niestety trzeba czasem go pistoletem pokierowac.

Gość mataczz
co to sa normalne sluby

Gość tażona
ale jest sens walczyć o kogoś takiego?

Gość gość
Ja mowie o koscielnym. Nie wiem jakie sprawczynie tematu zawarly ;) U mnie bedzie do smierci i juz! Jak nie bedzie sie sprawdzal to jego zycie bedzie bardzo, bardzo krotkie ;)

Gość mataczz
"Ja (imię P Młodego) biorę sobie Ciebie (imię Panny Młodej) za żonę i ślubuję Ci miłość, wierność i uczciwość małżeńską oraz, że Cię nie opuszczę aż do śmierci. Tak mi dopomóż Panie Boże Wszechmogący w Trójcy Jedyny i Wszyscy Święci."

Gość taźona
Zapomniałam napisać że mam kochanka ;/

matacz - twoja opinia jest mi obojetna, strasznie sie ponizasz;-)

Gość mataczz
Świadoma praw i obowiązków wynikających z założenia rodziny, uroczyście oświadczam, że wstępuję w związek małżeński z (imię Pana Młodego) i przyrzekam, że uczynię wszystko, aby nasze małżeństwo było zgodne, szczęśliwe i trwałe." , USC

Gość mataczz
a co mnie obchodzi co ty myslisz i co ci jest obojetne , pisze dla innych , ze bredzisz

Gość gość
tyko krowy nie zmieja zdania. uświadomcie to sobie, a jak jesteście takie zapiekłe, to niech wam klamią na maxa, niech was oszukują po całości, niech was zostawią w pioruny, będziecie się mogły jeszcze bardziej poużalać, bo jak na razie większość z was ma podejrzenia i jest zwykłymi nie mającymi w wiary we własne piękno wenętrzne kurami, tak drogie kury!! i nie mój facet, bo nikt nie ma prawa do posiadania drugiego człowiek, niewolnictwo zostało zniesione ostatecznie w 83 roku zeszłego wieku!!!!!!!!!!!!!!!!!posiadaczki cholerne, posiadam męża, jest mój, mój moje!!!!! moje dzieci , mój dom mój samochód, moj telewizor to i mąż mój, oby on był innego zdania i n ie zamknął cie w piwnicy, bo jesteś jego i ma prawo z tobą robić co mu się zechce, pomyślcie trochę!!!!! nad swoją własną obosieczną bronią!!! co sobie robicie tym ćwokaniem ciągłym

"mataczz "Ja (imię P Młodego) biorę sobie Ciebie (imię Panny Młodej) za żonę i ślubuję Ci miłość, wierność i uczciwość małżeńską oraz, że Cię nie opuszczę aż do śmierci. Tak mi dopomóż Panie Boże Wszechmogący w Trójcy Jedyny i Wszyscy Święci."" hahhaahh ;-))) panie boze i 40 krasnoludkow moze jeszcze ma dopomagac?;-)) ja mowilam o normalnych slubach a nie skeciarskich;-)

"Świadoma praw i obowiązków wynikających z założenia rodziny, uroczyście oświadczam, że wstępuję w związek małżeński z (imię Pana Młodego) i przyrzekam, że uczynię wszystko, aby nasze małżeństwo było zgodne, szczęśliwe i trwałe." to jest akurat formulka z PL (a sluby sie bierze rowniez poza polska;-) ale tutaj juz nawet nie ma wzmianki ile zwiazek bedzie trwal i tyle - as easy as it is;-)

Gość mataczz
cóż gnomie ROR zyjemy jednak w panstwie katolickim , gdzie wiekszosc to katolicy wiec musisz to uwzglednic , albo spadac

"mataczz a co mnie obchodzi co ty myslisz i co ci jest obojetne , pisze dla innych , ze bredzisz" widze zes niedopieszczona i zakldasz ze innych interesuje twoja subiektywna opinia - poiza tym klamiesz zabko bo wyraznie odnosisz sie do moich postow npisalas "ROR berdzisz" a nie ROR bredzi - podswiadomosc cie zdradzila;-) ale skoro juz sie uprzejmosciami wymieniami - to nadal uwazam ze sie ponizasz;-)

Gość mataczz
no to wez zawrzyj zwiazek w panstwie gdzie wielozenstwo jest dozwolone :) tyle , ze ni jak sie to ma do tu ! teraz ! czyli Polska - Europa .

Gość gość
Ta rozmowa o tych slubach zniechecila mnie do tematu;/ macie problemy? Slub, nie slub jest cos takiego jak LOJALNOSC. Ukrywanie smsow z innymi babeczkami lojalne nie jest!

" [zgłoś do usunięcia] mataczz cóż gnomie ROR zyjemy jednak w panstwie katolickim , gdzie wiekszosc to katolicy wiec musisz to uwzglednic , albo spadac" ponizajacy sie mataczu - otoz niczego nie musze ani mieszkac w PL ani uzwgledniac opinii przyglupow czy innych sekt - as easy as it is;-) Konstytucja RP poza tym gwarantuje prawnie ze nikt nie musi sie przejmowac sekta ale jak lubio to niech sie przejmuje;-)

Gość mataczz
dlaczego odnosisz sie do mnie głąbie w formie żenskiej ?

Gość gość
Wlasnie ROR... Mowisz o normalnych slubach, ale wiekszosc w Polsce bierze koscielne;/ dostosuj sie do srodowiska i odpowiadaj srodowisku. Moze o muzlmanskich slubach tu pisz co?

Gość 098765
" gość tyko krowy nie zmieja zdania. uświadomcie to sobie, a jak jesteście takie zapiekłe, to niech wam klamią na maxa, niech was oszukują po całości, niech was zostawią w pioruny, będziecie się mogły jeszcze bardziej poużalać, bo jak na razie większość z was ma podejrzenia i jest zwykłymi nie mającymi w wiary we własne piękno wenętrzne kurami, tak drogie kury!! i nie mój facet, bo nikt nie ma prawa do posiadania drugiego człowiek, niewolnictwo zostało zniesione ostatecznie w 83 roku zeszłego wieku!!!!!!!!!!!!!!!!!posiadaczki cholerne, posiadam męża, jest mój, mój moje!!!!! moje dzieci , mój dom mój samochód, moj telewizor to i mąż mój, oby on był innego zdania i n ie zamknął cie w piwnicy, bo jesteś jego i ma prawo z tobą robić co mu się zechce, pomyślcie trochę!!!!! nad swoją własną obosieczną bronią!!! co sobie robicie tym ćwokaniem ciągłym" ALe, kto tu pisze o posiadaniu? Jak zmienil zdanie, to niech idzie. Ale niech tak nie kreci, niech nie rani drugiej strony, niech nie klamie! Przeciez wlasnie hce mu dac ten wybor. Nie jest moja wlasnoscia, wiem to. Jak znalazl lepsza, niech idzie, z Bogiem!

Gość gość
Napisalam Ci formulke koscielna a Ty mi piszesz, ze nie ma nic o dlugosci malzenstwa. Ty umiesz czytac ze zrozumieniem ;)? Ja odnioslam sie do osob ktorzy zawarli koscielniaka. A Ty i tak swoje.

"mataczz no to wez zawrzyj zwiazek w panstwie gdzie wielozenstwo jest dozwolone usmiech.gif tyle , ze ni jak sie to ma do tu ! teraz ! czyli Polska - Europa ." a co mnie obchodzi twoje tu i teraz?;-) ;-) ;-) moje moze byc gdzie indziej a rady to zachowaj sobie dla podobnych tobie , radzac mi dalej sie ponizasz;-)

Gość gość
ROR Konstytucja RP poza tym gwarantuje prawnie ze nikt nie musi sie przejmowac sekta ale jak lubio to niech sie przejmuje ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, kosciół to jednak nie sekta , ale taki głąb jak ty tego nie rozroznia , wiec prózny mój trud wyjasniania głąbowi . to ze cos ci sie nie podoba to mozesz potupac nuzkami i tylko tyle

Gość gość
ROR nie wiem gdzie Ty widzisz, ze on sie poniza? Moze dlatego, ze w ogole sie znizyl do dyskusji z Toba ;)?