Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Blagam o pomoc

Polecane posty

Gość gość
Opiekuje sie mama i pracuje jak ide do pracy przychodzi opiekunka do mamy a ja mieszkam w duzym miescie takze mam duzo szpitali do wyboru ale i tak bardzo sie boje ...

Gość gość
http://forum.gazeta.pl/forum/w,588,126588944,,Prywatna_polozna_pr zy_porodzie.html?v=2 Słuchaj jak porozmawiasz z nia wczesniej , powiesz o swoich obawach, najzwyczajniej w świecie poproś o wsparcie bardziej... Myśle że będzie na tyle ludzka...

Gość gość
Tak mieszkam z mama i ona nic nie wie tak jak juz mowilam luzniejsza bluzka i nie widac ze jestem w ciazy ...

Gość gość
Prywatna polozna chce minimum 1000 zl za obecnosc przy porodzie a mnie na to nie stac musze utrzymac mame siebie mieszkanie leki oplaty opiekunka itd.

Gość gość
Hmm w takim razie "zwykła" położna środowiskowa zostaje. Ja bym zaryzykowała i zadzwoniła. Mi się trafiła naprawde dobra dusza jak to mówią. Może nie będzie przy Tobie przy samym porodzie ale z formalnościami pomoże.

Gość gość
Nie potrafilam tego zrobic maly urodzil sie 5.11 i jest ze mna jakos sobie poradzimy:-)

Gość 15 24
Trudna decyzja ale tak jak pisali powyżej poinformuj szpital i oni wszystko załatwią, Wielki szacunek dla Ciebie że decydujesz się oddać dziecko a nie skazywać je na biedę i brak pełnej rodziny. Jest wiele rodzin , które z róznych przyczyn nie mają swoich dzieci i są w stanie Twojemu dziecku zapewnić wspaniałe życie i przyszłość. Pomyśl również o adopcji ze wskazaniem , będziesz miała możliwość sprawdzenia w jakie rodzinie dziecko będzie miało wszystko. Wielki szacunek.

Gość gość
Trzymam za Was kciuki i życzę wszystkiego dobrego :)