Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TO JEDNAK NIE TO

Polecane posty

Gość gość

Przepraszam za wszystko. Cześć.

Gość gość
A jestes pewny, ze to nie to?

Gość gość
też tak uważam, to nie to

Gość gość
Nie jestem pewny. Jestem pewna

Gość gość
tak jestem pewny, no bez sensu, źle się w tym czuję i nic na to poradzić nie potrafię.

Gość gość
jestes facetem i piszesz na damskim forum? :O

Gość Człowiek Stolczyk
Jesteś sedesem?

Gość gość
to się tylko nazywa damskie forum

Gość gość
i szukasz tu pocieszenia? po jakim czasie stwierdziłeś,że to nie to? też mnie zostawił chłopak i chociaż świat powinien mi się zawalić to jednak znalazł się szybko ktoś obok i dzisiaj jestem o niebo szczęśliwsza niż wtedy, więc nie przepraszaj swojej dziewczynie,to ona ci kiedys podziekuje za wolnosc i mozliwosc poznania kogos lepszego

Gość gość
to dziwne,że źle się czujesz z tym, gdy ja porzucałam chłopaków to nigdy nie było mi ich żal

Gość gość
właśnie to zrobiłem, przepraszam ją za ten przykry moment, kiedyś na pewno będzie szczęśliwa z kimś innym kto ja zaakceptuje taką jaka jest. Masz rację. Lepiej teraz niż później, trochę to trwało anim zrozumiałem ze to ni to. Zrozumie domyśli się sama głupia nie jest. Lubię coś takiego po prostu napisać w tedy jest łatwiej.

Gość gość
mi jest jej zal, bo sie bardzo zaangazowała.

Gość gość
tu jej napisałeś? a jestes pewien, ze przeczyta? nie lepiej powiedziec w twarz, i co zaiwnies zagle a ona bedzie dzisiaj czekac z obiadkiem albo pod kinem i sie nie doczeka , faceci to swinie nieumyte

Gość gość
a dlugo byliscie razem?

Gość gość
oczywiscie, ze nie przeczyta, ona tutaj nawet nie zaglada, napisałem tylko dla siebie. Nie muszę jej mówić, sytuacja jest taka, ze wiadomo juz o co chodzi. O tym pisac nie będę. Nie wystawię jej, obydwoje czujemy juz o co chodzi.

Gość wejherland
a po czym to poznales ? czasem ludzie sie gubią i mysla, ze to nie to po czasie okazuje sie ze to jednak TO i zyc bez tej osoby nie mogą , jak w moim przypadku. a zerwales z nia ? czy jak ? kiedys facet potraktowal mnie w ten wlasnie sposob mowil ze to nie to i zerwal, pozniej mącił mi w glowie, ze jednak nie wie, ze wydaje mu sie, ze nie jest pewien ale teskni itd, po czym po dwoch miesiacach stwierdzil, ze jednak jestem kobieta jego zycia i chce ze mna byc, ze czegos mu brakuje, beze mnie czuje sie 'niepelny'' ale ja juz mialam dosc, kopnęłam dziada w doope, o ! stare czasy :)

Gość gość
mnie tez ktos tak potraktowal ;p smiac mi z tego sie chce, bo pozniej jego nowa dziewczyna zrobila to samo z nim ;D nawet chcial wrocic do mnie, ale nie bede 5 woda po kisielu

Gość wejherland
Z resztą czasem łatwo sie pomylic dlatego nigdy nie podejmuj pochopnych decyzji, nie wiem moze masz jakies problemy ktore zrzuciły ją na dalszy plan, czy jest inna? Jak to w ogole jest?

Gość gość
zdradz nam cos, ale powiesz jej wprost, ze to koniec?

Gość gość
niech idzie, krzyzyk mu na droge, nie namawiajcie go na powrot do niej, on jest daremny, ma wiele wad, a wydaje mu sie,ze jest idealem :O

Gość gość
i dobrze zrobiłaś, tutaj zapowiadało by sie cos podobnego. Nie chce przez to przechodzić. Za duzo sobie wyobrazalismy wcześniej, a rzeczywistość niestety jest inna. tez pewnie potem bym chciał wracać, one w tedy ze juz nie i tak bóg wie ile razy to by sie ciagneło. Znam ten schemat juz tak miałem i nie chce jeszcze raz, dla niej tez tak bedzie lepiej, nie bedziemy sie tak meczyć.

Gość gość
Nie powiem jej, sama sie domyśli.

Gość wejherland
swoją drogą tak - to taka karma, zawsze wraca. Do mnie wr,ociła bo kiedys kogos tak potraktowałam do niego podejrzewam, też wróci :D Juz niedługo I koło sie zamyka

Gość gość
masz na imie na litere M ?zupeleni jakbym moja historia czytala :(

Gość gość
Czyli wystawisz ja na cierpenie? Nie bedziesz odpisywal, itd, tak?

Gość gość
Skoro wiesz,ze chcialbys wracac to po co ja zostawiles? Chyba nie jestes 100% facetem.

Gość wejherland
To chociaz miej odwage sie z nia spotkac, jak sie domysli ? Skąd wiesz, że nie siedzi i nie robi sobie nadziei ? Domyślać to sie mozna zawsze tak naprawde wszystkiego, wiec argument z d**y, Spotkaj sie i przy najblizszej okaji powiedz jej wprost jak facet, zeby nie czekała, skoro piszesz, ze sie zaangazowala. Myslisz tylko o sobie, bo Tobie tak łatwiej a ta dziewczyna jak ma sie czuć ? Podejrzewam, ze masz/macie gdzies max po 20 lat. nie wiecej

Gość gość
no pewnie, ze mam wiele wad, wlasnie o to chodzi. Ona się bedzie przy mnie meczyć, wiec dlatego, nie che patrzeć, kiedy jej źle, uważam, ze sa lepsi dla niej. I ona tez tak sadzi tylko nie potrafi zerwać. Ja tylko to napisałem, tak po prostu, wiadomosć w przestrzeń, nie musicie tutaj nic pisać.

Gość gość
jesli skazujesz ją na domysły to znaczy że sam jesteś tchórzem i lubisz być okrutny