Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyprawka czy was tez wkurza ze wszędzie albo niebieski albo róż

Polecane posty

Gość gość

a brak uniwersalnych ubranek, które mógłby założyć i chłopiec i dziewczynka

Gość gość
Jestem właśnie w trakcie kompletowania wyprawki. Masakra jakaś niby córka będzie alewole uniwersalne kolory bo chłopca poznierj w roz nie ubiorze. Bylam w wielu sklepach i niestety mimo ze nie szukam tylko okazji nie mogę znaleźć nic w neutralnych kolorach. Fajne ubrania SA albo niebieskie albo wscviekly roz. Jedynie białe i żółte SA a nie chce wszystkiego mieć żółtego, nic zielonego pomarańczowego czerwonego no normalnie nic albo niebieski albo różowy ewentualnie biel.. Porazka

Gość cztery z plusem
Nie. Niebieskie też może założyć dziewczynka no i istnieją jeszcze zielenie żólcie pomarańcze brązy biel i bez i dużo innych kolorów dostępnych w kazdym sklepie stacjonarnym czy też na allegro.

Gość mama pierwszoklasisty
Jest też ogrom neutralnych kolorów jak np. beż zieleń itp.

Wiec nie pasuje Ci biel żółć zieleń niebieski róż.. wiec co czarny czerwony czy pomarańczowy??!

Gość gość
Dmama pierwszo klasisty Naucz się czytać ze zrozumieniem tępa Babi. Pisze ze tylko roz i niebieski jest ewentualbie biel. A nie ma w sklepach nic czerwonego, zielonego, pomaranczowego.....

Tępa to jesteś ty, nawet wyprawka jest dla ciebie problemem doszukujesz się sensacji tam gdzie wiekszośc ludzi jej nie widzi. Popatrz co napisałaś a później komentuj umiejętność czytania ze zrozumieniem :classic_cool:

Gość cztery z plusem
Ja nie rozgladalam się specjalnie "po sklepach" w poszukiwaniu wyprawki ale chyba najlepiej pamietam kolekcje ze smyka bo mi utkwila w pamieci linia Fisher price- seledynkowy kombinezon z podszewką w wyraźne tęczowe paseczki, albo pajacyk plus czapeczka- czarno bialy w stylu misia panda czy czerwono czarny jak biedronka. No i allegro. Wpisz śpioszki i na każdej aukcji są rożne warianty kolorystyczne pomarańcze i zielenie nie są tam wyjątkiem. Po wpisaniu w allegro "śpioszki" już na pierwszej aukcji kolorów bez liku bo i zolty i zielony i jakieś paseczki kolorowe. Wybór ogromny i kazdy coś dla siebie znajdzie.

Gość gość
Ja chciałam żeby moja córcia nie była ciągle ubierana na różowo, więc szukałam innych ubranek, udawało się je znaleźć głównie w lumpeksach... A i tak ma prawie wszystko różowe bo teściowa jej nakupiła :D Zresztą w ramach prezentów też dostała same różowe ubranka.

Gość gość
Wlasnie jest sporo uniwersalnych. Wydaje mi sie, ze nawet kilka lat temu az tyle uniseksow nie bylo. Teraz do wyboru do koloru, sa biale, kremowe, zielone i w kolorowe wzorki, zwierzatka, czarno-biale lub szare jesli ktos lubi, czerwone rowniez z latwoscia zdobylam, z postaciami z bajek i ksiazek pasujacymi do obu plci, duzo uniwersalnych wzorkow, naprawde jest w czym wybierac :)

Gość gość
Oczywiście, że jest sporo ubranek w uniwersalnych kolorach. Nie miałam problemu by skompletować wyprawkę w innych kolorach niż róż czy niebieski. Jest to "wydumany" problem.

Gość gość
Ja kompletowalam wyprawke kilka mies temu i córka różowe ma tylko ubrania które dostała, za to ma mnóstwo ubrań zielonych, czerwonych, fioletowych, bordowych, białych, to dosłowni wszystkie kolory.