Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak okresu

Polecane posty

Gość gość

Zacznę od początku tzn mam bardzo nieregularne cykle tzn najkrótszy to 28 dni najdłuższy 48 dni:( takie rozregulowanie @ nastąpiło po porodzie... Lekarz stwierdził "hiperprolaktynemię czynnościowa".. od 11.10 zaczęłam brać bromergon 1/2 tab dziennie nie czekając na pojawienie @ a od 10.10 seks bez zabezpieczenia... I tu jest problem ostatni @ miałam 11.09 i do tej pory nie ma:( test zrobiony w pon negatywny... pytanie czy owulacja mogła się aż tak przesunąć aby w dniu spodziewanej @ była owulacja i doszło do zapłodnienia??? mam objawy ciążowe tzn nudności, senność, wrażliwość brodawek zdarzyły się nawet wymioty ale to też skutki uboczne tego leku... już nie wiem co robić... Kolejny test-jeśli tak to kiedy??? Czy w ogóle możliwa jest ciążą???

Gość gość
Jak był seks bez zabezpieczenia, to jak najbardziej.Wykonaj hcg z krwi, a będziesz mieć pewność.

Gość gość
Prawdopodobnie nie masz owulacji, więc ciąża nie jest możliwa. Jesli nie chcesz zajść w ciążę to zacznij współżyć z zabezpieczeniem, a wówczas test wykonany po dwóch tygodniach od ostatniego stosunku bez zabezpieczenia da wiarygodny wynik.

Gość gość
test z soboty, niedzieli i wczoraj pokazał 2 kreski:) yupi:)) w czartek wizyta u gina:)