Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak pewności siebie i poczucia własnej wartości

Polecane posty

Gość gość

niszczy mój związek. Wszędzie widzę zdradę i zagrożenie. A nie chcę tak dalej żyć:( Jestem pewna swojego faceta mimo to ciągle coś wymyślam :( i psuję atmosferę

Gość gość
Koniecznie coś z tym zrób, może udaj się do psychologa, to żaden wstyd. Facet ciągle podejrzewany o zdradę, albo nie wytrzyma psychicznie, albo faktycznie w końcu zdradzi, bo sama mu to zaimputujesz.

Gość gość
myślę właśnie o psychologu bo on też się na to wścieka bo ile można powtarzać to samo. A przecież widzę że mnie kocha. Tylko trochę się obawiam kiedyś już chodziłam przez problemy z nie jedzeniem.

Gość gość
przyda ci się wiara w siebie, bo jak ciągle wydaje ci się,że jest coś nie tak to w końcu tak się stanie, i sama do tego doprowadzisz. weź się za siebie, bo zaraz dobiorą się do ciebie frustratki z tego forum, które ci wmówią różne cuda i będzie dziewczyno po tobie. tu jest istna dżungla, raczej praktycznej pomocy nie uzyskasz

Gość gość
Autorko ile masz lat? Długo jesteście razem?

Gość gość
mam 23 lata a jesteśmy razem 3 lata. Dużo przeszliśmy jest nam bardzo dobrze gdyby nie te rzeczy właśnie.

Gość gość
kolejne dni i kolejne kłótnie o to że on mnie nie kocha że nie chce. To nas niszczy i to bardzo a nie chce niszczyć tego związku bo bardzo mi na nim zależy

Gość gość
jak można to przezwyciężyć?

Gość gość
zamknąć głowę na chore jazdy innych zazdrośnic, bo podejrzewam, że ktoś ci wkleił taka jazdę. Uspokój się po prostu i mysl pozytywnie

Gość gość
nikt. Zawsze tak miałam. Moim zdaniem wyniosłam tego z domu trochę niestety. No i z moich wcześniejszych "związków"

Gość gość
no to faktycznie chyba specjalista i nauka pozytywnego myślenia, bo sama się wykończysz, każdy ma napady wątpliwości, ale umarłabym mając tak ciągle, nie wyrobiłabym sama ze sobą. weź się w garść i zacznij coś z sobą robić bo umknie ci zycie

Gość gość
całe nastoletnie życie chodziłam do różnych psychologów:( teraz trochę się boję tamto nie pomogło wcale. Staram się ale jak np mój dostanie sms to ja już że kochanka

Gość gość
wczoraj bardzo smutnym głosem powiedział mi że go nie kocham i nie ufam, że jestem upierdliwie zazdrosna a nie ma i nie było o co

Gość gość
kolejna wymiana zdań kolejne zapewnienia a mi jest przykro jak on sprawdzi czy ktoś nie napisał mejla.... jestem beznadziejna. Pomocy

Gość czerwony pazurek13
a co sprawia ze Ci brak tej pewnosci? Bo ja mam podobnie...

Gość gość
ale glupoty wymyslasz

Gość gość
rodzina, moje poprzednie "związki" nie wierzę że może być dobrze, że będę mieć szczęście w życiu. To nie są głupoty