Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skoczek polecany prze pediatrę

Polecane posty

Gość gość

Kilka dni temu byłam na szczepieniu, zapytałam pediatrę co sądzi o chodziku lub skoczku? oczywiście chodzik odradziła ale skoczek powiedziała, że jak najbardziej mogę kupić i że krzywda dziecku się nie stanie, dziecko ma 8 miesięcy, chyba czas go zakupić

Gość gość
MIędzy nic sie nie stanie a polecenie jest chyba różnica nie uważasz?

Gość gość
no tak, przepraszam źle to ujęłam :)

Gość gość
odradzam za wczesnie , moja siostra chodzi z dzieckiem na rehabilitacje i pytała sie specjalistow z fizjoterapii na ten temat ale zrobisz jak uwazasz

Gość gość
ja już nie wiem, pediatra mówi jedno, inni drugie... na dodatek maluch nie siedzi i nie chce stawiać kroków tylko podskakuje na nóżkach :/

Gość gość
ale po co ci ten skoczek tak naprawde

Gość gość
bo maluch uwielbia podskakiwać a mnie już ręce bolą tak go trzymać, a widzę jaką radochę mu to sprawia

Gość gość
Malutkie dzieci lubia podskakiwac. Lozeczko, karuzele, zabawki i wogole wszystkie rzeczy ktore masz dla dziecka tez ci pediatra poleca?. Kuzwa czy wy chore matki przestaniecie z kazda pierdola biegac po lekarzach? Mozgu nie macie czy co?

Gość gość
a co na kafe miałam zapytać? tak jak ty pewnie robisz

Gość gość
Ja nic nie uzywalam, zadnych chodzikow, skoczkow, synejk zaczal chodzic w wieku 13 miesiecy. Dzis ma 5 lat, gra w pilke, uwielbia biegac i jest szybki. Poki co najszybszy w tej grupie pilkarskiej, ale ja jestem bylym sportowcem i maz tez, wiec moze to za nami ;)

Gość gość
każde dziecko podskakuje czyt. ugina nogi taki etap.Później zamiast normalnie chodzić będzie skakał a w innym przypadku na palcach chodził.To nie służy dzieciom tylko rodzicom żeby mieli święty spokój z resztą jak większość tego typu wynalazków które są zbędne.Twój wybór

Gość gość
Oj to go postaw w łóżeczku to będzie sobie skakał trzymają się poręczy.. jaki to problem..

Gość gość
15:46 Wulgarna kobieto, ty nie potrafisz czytać. Ona nie poszła specjalnie pytać o chodzik i skoczek, tylko zapytała przy okazji szczepienia. Yntelygencja z kafe. Ciekawe jak wychowujesz swoje dziecko :o aż strach jakie kobiety są matkami :o

Gość gość
a taki problem, że nie chce tak stać i się obija tylko o łóżeczko, a przy łóżku to od razu siada na kolanach

Gość gość
gościu z 20:24 dzięki, ale to lepiej takich wypowiedzi nie komentować, po co się denerwować, przecież zawsze jakaś inteligentna musi się wypowiedzieć, przeważnie taka co nie potrafi czytać ze zrozumieniem :)

Gość gość
ja miałam i z dzieckiem wszystko ok