Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filizaneczka rozpuszczalnej

ON NIE WIE CZEGO CHCE a ja chce jego

Polecane posty

on nie wie. powiedzial mi to. troche sie "pokolocilismy" i najpierw wyjechal ze to koniec a pozniej ze nie wie czego chce. to juz ktorys raz taka sytuacja. a niedawno gdzies z tydzien temu zapewnial mnie iz ja sie mysle ze nie ma mnie gdzies ze czuje to co ja.. a teraz? PUSTKA. jak ja mam sie z tym ogarnac? nie daje rady... pomozcie

Gość gość
Bardzo Ci wspolczuje, mnie tez tak chlopak potraktowal pare dni temu, ale przegadalam to juz z tyloma osobami,ze teraz wiem tak musialo byc i tak bedzie lepiej.dodatkowo u nas do ostatniej chwili zachowywal sie jakby wszystko bylo okej a nagle " czuje obojetnosc". Ja poplakalam rcohe ale mi przeszlo. Pamietaj naucz sie byc szczesliwa bez faceta, przypomnij sobie szczesliwe chwile bez niego...

ja placze ciagle:( nawet jutro do pracy nie ide bo nie potrafie funkcjonowac normalnie.oczy jak pinpongi podpuchniete. napisalam smsa co zrobic czy kasowac kntakt calkowicie to odpisal iz jesli nie chce byc kolezanka to mam skasowac. ze kiedys chcial wiecej a teraz juz nie. nie dam rady, 3 lata sie "skladalam" po 5 letnim zwiazku teraz znow to samo.

Gość gość
no to skumaj to, mnie facet zostawil z dnia na dzien bo nie kocham cie, to nie jest to, nie bede z toba na sile, ryczalam 3 miesiace i co? po pierwszym juz zaczal mi pierdolic '' tesknie'' ''ciagle o tobie mysle'' ' 'kocham cie'' i kurwa pozniej co ? dalej nic, jakby mnie nie znal.i co weekend to samo, nauczylam sie juz miec wyjebane, mowie Ci ja schudlam 8 kilo przez poltora tygodnia, wygladalam jak wrak od rana pilam po 3 browary, palilam i tak w kolko, nawet z tych nerwow nie moglam sie upic. i na co mi taki nizrownowazony facet? dopiero do tej decyzji dojrzalam, Tobie tez radze

Gość gość
A z tym jak dlugo bylas? Wyobrazam sobie jak musisz sie czuc, pewnie myslisz ze wszyscy faceci sa tacy sami i nie warto komus zaufac, ale co ja Ci moge poradzic, pobaw sie teraz troche, ja sie bede bawic, imprezy, randki, flirty, ale nie bede sie angazowac, skorzystaj z bycia singlem, masz czas dla siebie, zrob sobie frajde kup ciuchy, ile masz lat? Nie czuj zrezygnowania, musisz zyc dalej, nie warto plakac przez niego. Pomysl ,ze placzac psujesz sobie wzrok, skore urode...a przed Toba bedzie kolejny...musi miec piekna i radosna kobiete. Wiem moze daje glupie rady, ale chce Ci pomoc

Gość gosc2005
Skasuj ten kontakt! Nie becz! ZAchowuj sie normalnie i marsz jutro do pracy!!!

Gość gość
wlasnie im bardziej pokazujesz jak ci zalezy tym bardziej o bedzie sie oddalal, sluchaj, ja tez mialam byc jego kolezanka, po co ? a no po to eby moc sobie regularnie roochać i miec w dupie. po to wlasnie. Narobil mi nadziei i sie ulotnil i tak co tydzien a ja sie dawalam glupia bo wiadomo corz bliej niego. Chooy jebany zycze mu zeby mial tak samo

Gość gość
O ja tez tak zrobilam . Skasowalam numer, fb a on,ze czemu :D z taka roznica,ze nie bylam jego panna do pukania, wiec myslalam,ze jest ze mna bo jestem dla niego wazna itp. Po co chcal miec mnie w zapasie nie wiem, ale dla mnie koniec to koniec i nie bedziemy udawac przyjaciol

Gość gość
Osoba z 17:16 Sperdal'aj z forum zboczeńcu jeden

Gość gość
Do mnie chcial wrocic, gdy juz zapomnialam o nim i zwiazalam sie z innym. Nowy mnie wspieral, oddalam mu tel...pytal " nie chcesz czytac tych smsow?" A ja "nie". Przytulil mnie i wiedzialam,ze dobrze sie stalo. Tamten niedojrzal do uczuc i zwiazku

Gość gość
Powinni cię za to w więzieniu zamknąć

Gość gość
17:19 czyzby sfrustrowana dajka?

Gość gość
Osoba 17:22 Wiem kim jesteś i ponoć lubisz zabawiać się z zwierzętami zboczeńcu

Gość gość
Ze zwierzętami ???? To okropne

Gość gość
To gorsze od pedofilii, wstydź się

Gość gość
Po cholere zmieniace temat ?

Gość gość
To chory człowiek po prostu

Gość gość
Bo biedne zwierzęta są wykorzystywane !!!

Gość gość
Nie wiem co was tak rozjuszylo w moim poscie. Chyba to,ze w odroznieniu do was facet chcial byc ze mna a nie z moja pipka. Zalosne jestescie a chcialam pomoc autorce

Gość gość
Powinny go lwy rozszarpać !!!

Gość gość
Ty lubisz "pomagać" zwierzętom !!!

Gość gość
Uff zboczenieć raczej już poszedł

Gość gość
Ponoć jednego takiego zboczeńca w więzieniu zamkneli

Gość myślę codziennie o Piotrusiu
Zboczeniec przejął się policją !!

Gość gość
Wezwałam to go zgarneli

Gość gosc2005
" [zgłoś do usunięcia] gość O ja tez tak zrobilam . Skasowalam numer, fb a on,ze czemu smiech.gif z taka roznica,ze nie bylam jego panna do pukania, wiec myslalam,ze jest ze mna bo jestem dla niego wazna itp. Po co chcal miec mnie w zapasie nie wiem, ale dla mnie koniec to koniec i nie bedziemy udawac przyjaciol" O! I bardzo dobrze zrobilas! Swietne podejscie.

Gość gosc2005
A potem przeleciałam psa i co wy na to ???