Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filizaneczka rozpuszczalnej

ON NIE WIE CZEGO CHCE a ja chce jego

Polecane posty

Gość gość
A pewnie,ze dobrze zrobilam, bo dzieki temu odcielam sie od tego i po paru ciezkich dniach doszlam do siebie. Wiedzialam,ze bez tego nie bede funkcjonowac normalnie, a niestety nie moge wziac wolnego od zycia. Nie bede tez tlumic lez. Wiec plakalam od soboty do wtorku a potem sie podnioslam :) skoro powiedzial,ze mu sie znudzilam to nie bylo sensu czekac

wlasnie wiem z emasz racje, ze powinnam wyjsc do ludzi a ni edolowac sie. ZADEN facet nei jest tego warty !! a jednak rozum mowi swoje a serce przeczy wszyskiemu co rozum mowi. i taka woda z mozgu.:( teraz z tym bylam niecale 2 lata, mam 26 a on 28. czasem czuje si etak samo niedojrzala jak i on.

a teraz masz kogos? wiem ze sa powazniejsze problemy w zyciu niz cos takiego, ale sila rzeczy wiadomo iz czlowiek ni ejest z kamienia uczucia posiada

Gość gość
O to nie ma tragedii, jestes niewiele starsza ode mnie, ja tez nikogo nie mam, patrze po znajomych nawet mlodsi ludzie maja dzieci, szczesliwe zwiazki albo sa po slubie, czy mnie to nie rusza? No rusza, wiadomo. Ale teraz pomysl o wadach swojego. Wiem,ze zakochanej ciezko bedzie to zrobic,ale jakies wady chyba mial? Nie zawsze mozemy miec to co chcemy. To,ze ktos nas porzuca jest ciezkie, zwlaszcza po takim czasie, ze odwidzialo mu sie. Podam Ci jednak budujacy przyklad - moj pierwszy chlopak, zostal 2 razy zdradzony, 3 razy oszukany, ja z nim zerwalam z jeszcze innego powodu,ale nie zalamal sie nie poddal, a teraz po 7 nieudanych zwiazkach ma dziewczyne i z nia naprawde jest szczesliwy. Wierze,ze tak bedzie i w moim przypadku i uwierz,ze bedzie w Twoim :)

Gość gość
Powinnaś się wstydzić tak oszukiwać

Gość gość
Nie przejmuj sie to jakas idiotka z zaburzeniami pisze o tych zboczencach. Zglaszaj jej posty do kasowania albo ignoruj. Nie zabijaj sie,naprawde nie warto. Wsparlabym Cie jakos...ale nie wiem jak...moze potrzebujesz sie komus wygadac? Ja moja sytuacje obgadalam do znudzenia...z wieloma osobami, teraz ten temat juz mi sie przejadl, dodatkowo wszyscy stwierdzili,ze to d**ek,ze nie bylabym z nim szczesliwa na dluzsza mete, pomysl na co Ci taki acet co nie wie czego chce? A jakby Cie porzucil w ciazy?

no coz niektorzy to naprawde maja niepoukladane w glowie by si epodszywac. od razu widac kiedy z kims jest cos nie tak. ... wczoraj przez caly dzien pislaam z nim smsy, caly pobyt w pracy przepisalismy. pozniej po powrocie jeszcze chwile na gg. jutro mamy si espotkac niby pogadac, zeby to nie bylo tak ze telefonicznie sprawe zalatwiamytylko zeby w cztery oczy, nie wiem co ma byc, co bedzie i nei wiem jak to zniose. ale dam rade. nie ten to inny.choc trudno do siebie to dopuscic ale w koncu bedzie trzeba dorosnac. nie dzis, nie jutro...wiadomo ze musi troche czasu minac b znow dojsc do siebie:))