Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwardyska

pomocy

Polecane posty

Gość gwardyska

Witam serdecznie . Moze ktos podzieli sie ze mna swoja opinia... Nie bardzo wiem co o tym myśleć... Mam 25 lat wiec kawałek życia za sobą ;) . A mianowicie , byłam z chłopakiem 2 lata , mieszkaliśmy razem itd... Ale jednak pozostaliśmy odrazu po rozstaniu w związku bez zobowiązań . To juz trwa 8 miesięcy . Ale nie jestem pewna czy to tylko seks.. Uwielbiamy spędzać ze sobą czas .. Przez jakieś 2 miesiące zlewal mnie. Ale potem zmienił się dużo . Kazda wolna chwile spędza ze mną.. Bierze mnie do znajomych , zachowujemy się jak normalna para . Ale nie jestesmy razem . ostatnio byliśmy na imprezie . W piątek , miał urodziny powiedział ( pierwszy raz od rozstania) ze mnie kocha , ze nie moze żyć bezemnie ze nie ważny jest seks ważne to ze się budzę przy nim, itd o wspólnym życiu . Ale powiedział ze nie jest gotowy na związek . Ja nie chce juz więcej czekać ... Tyle się staram . Kocha a boi się być ?powiedział ze boi się ze mnie zrani ... Chora sytuacja ale nie wiem co myśleć. Co o tym myślicie ?

Gość gość
Spadaj z takimi dylematami na życie uczuciowe, tu się rozmawia o ruchaniu a nie o związkach i miłości