Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

plastyka brzucha lekarz zoperowal mnie po swojemu

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny jestem zalamana ;/ placze juz drugi dzien :( dopiero po wyjsciu ze szpitala zauwazylam co mi lekarz zrobil :( mialam plastyke brzucha, BLIZNA MIALA BYC PIONOWA, A TEN SMIEC bo inaczej nie wiem jak nazwac lekarz, zrobil mi blizne w ksztalcie kotwicy :( co ja moge zrobic w tym momencie ?

Gość gość
pionowa czy pozioma bo raczej przy plastyce są poziome a jeśli wyszło jak kotwica to możesz porozmawiać z lekarzem aby to poprawił lub bedziesz sądzić się o odszkodowanie .

Gość gość
sorki miala yc POZIOMA ;/ juz od tejzlosci kierunki mi sie placza :( zrobilmiktowice, a blizna miala byc pozioma jak przy cesarce.

Gość gość
no a jaki to lekarz? bo jestem ciekawa tez ide na plastyke brzucha ale w styczniu :) a napisz jak sie czułaś po znieczuleniu jak to wygląda od kuchni? ;) i koniecznie NAZWISKO LEKARZA!!!!!!!!!!!

Gość gość
niestety lekarze w polsce czestorobia kotwice, najlepsi od brzuchow sa czescy

Gość gość
czescy tez p0pelniaja bledy!

Gość gość
witam też miałam plastykę i też mam "kotwicę " tzn od cięcia na dole idzie pionowa linia do pępka na długość 3-4 cm (około) lekarz ostrzegał mnie przed że moze tak być bo może nie udać się złapać skóry tak jakby chciał. Tez nie jestem z tego powodu zadowolona i tez jestem wkur... ale ostrzegł mnie. Ale ja wole mieć blizne niż wielkie moje okropne obleśne rozstępy :) Porozmawiam z nim na ten temat jak bede na kontroli. A mam pytanie do Ciebie koleżanko kto cie operował bo może miałyśmy tego samego lekarza. Pozdrawiam Cie serdecznie

Gość gość
o kurcze no to niedobrze, dlatego myślę, że bardzo ważne jest to, żeby wybierac możliwie najlepszego lekarza. Nawet jak mamy jakieś swoje zdanie na temat tego, jak powinno coś wyglądać to warto lekarza wysluchac i znaleźć najlepsze rozwiązanie, żeby potem nie było problemów.

Gość gość
idotki zawsze jest ryzyko ze cos pojdzie nie tak cieszcie sie ze wogole miałyscie milionow kobiet nie stac a cieszyły by sie jak dzieci nawet z kotwicy

Gość gość
Hej, Mam nadzieję, że już wszystko ok - ale gdy zabieg okazał się fuszerką, zachęcam do udziału w nowym programie tv. Jeśli chcesz trafić w ręce najlepszych chirurgów w Polsce i poprawić na nasz koszt to co nie udało się innym,napisz do nas: programtv@onet.pl