Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fatgurl

Dieta Master Cleanse 12dniowe wyzwanie

Polecane posty

Gość Fatgurl

Cześć Dziewczynki ! :) postanowiłam przez okres 12 dni od jutra przejsc diete master cleanse, trzeba schudnąć przed studniówka :) kto jest ze mną ? waga wyjściowa 55 kg wzrost 162cm , wymarzona waga 50 kg <3

Gość Ami998
Ja też marzę o tym, żeby wreszcie ważyć 50 - 51 kilogramów. Stosuję dietę MŻ i spooro ćwiczę co dnia. Ale jakoś powoli to chudniecie mi idzie. Chyba zdecyduję się na wsparcie. Mam na oku dokładnie takie tabletki wspomagające odchudzanie http://nutrina.pl/28,slimette.html i mam nadzieję, że one mi pomogą w moim marzeniu o niższej wadze.

Gość Fatgurl
Wiesz Ami998 z tymi tabletkami to jest różnie , ja przez pewien okres czasu też stowałam tabletki , ale nic a nic na nic nie schudłam a tylko zmarnowałam 200 zł ;/ nie pamietam dokłądnie nazyw ale były z jakimis owocami acai czy cos takiego :) Ja MC stosuje jednak od dzisiaj , bo wczoraj miałam małe przyjecie rodzinne i zjadłam kawałek torcika ;/ ale teraz jestem juz po pierwszej porcji lemoniadki :)

Gość Maniabloguje
Master Cleanse ma być tylko oczyszczeniem fizycznym i psychicznym ... dalszy etap to zdrowe odżywianie i ruch .... inaczej jojo gwarantowane. O jakichkolwiek tabletkach ZAPOMINAMY !!! dla własnego dobra wierzcie mi mam kawał odchudzania za sobą i dopiero teraz mądrzeje :) maniabloguje.blogspot.com