Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy opłaca się zapisać do programu rossne w rosmanie

Polecane posty

Gość gość

ktoś korzysta? warto?

Gość gość
tzn tak jak kupujesz pieluszki babydream i chusteczki to warto-np 8procent to 2zl na opakowaniu,ale generalnie herbatki,pieluszki i chusteczki ja biorę w biedronce i ostatnio w rossmanie nic nie kupuję. warto chyba miec tak do 8miesiaca te karte, ja mam roczniaka i bylam raz na zakupach w przeciagu ostatnich 2miesiecy...

Gość gość
tzn tak jak kupujesz pieluszki babydream i chusteczki to warto-np 8procent to 2zl na opakowaniu,ale generalnie herbatki,pieluszki i chusteczki ja biorę w biedronce i ostatnio w rossmanie nic nie kupuję. warto chyba miec tak do 8miesiaca te karte, ja mam roczniaka i bylam raz na zakupach w przeciagu ostatnich 2miesiecy... promocja na kaszki i pieluchy jest ciągle w każdym innym sklepie, a rossman wcale nie jest taki tani.nawet drogi. herbatka to 16.99, ja w biedronce mam za 14.99 bez znizki a jak ostatnio byla promocja to za 12.99 było 500gram

Gość gość
warto, zawsze masz pare groszy zniżki przy zakupach i daja prezenty np . na pierwsze urodziny dziecka ,fakt ,że troche beznadziejne ,ale liczy sie gest :)

Gość gość
3procent -3miesiace i 6zakupów, kolejne 4 procent-3 miesiace 6 wizyt i tak do 10 i pewnie zamykają.

Gość gość
prezenty?za małą czapkę dostalam, albo body za male. szkoda dupy zawracac tymi prezentami... kaszki były np nestle 250gram za 5,6 ze zniżką jakies 5zł. ale rzadko jest promocja, a na sile sie zmuszac?po co

Gość gość
mój mały dostał juz dwa prezenty , w pierwszej paczce była czapeczka a na roczek dostał misia i takie duże karty z obrazkami .

Gość gosiaczek93
Mi się opłaca. Nie dość, że mają fajne promocje np 4 w cenie 3 to i tak mają najtaniej ze sklepów w mojej okolicy. Więc ja kupuję tam kaszki (prawie 1zł różnicy), deserki i obiadki. Kiedyś były tanie pampersy. Często też kupuję chusteczki higieniczne pampersa 6-pak. Jak moje dziecko miało 5 miesięcy i przechodziliśmy na wyższy poziom procentowy to dostaliśmy ładne body :) Tak jak koleżanki piszą zawsze kilka groszy jest taniej :) a zawsze możesz kupić tylko jedną rzecz z listy i masz już wizytę zaliczoną.

Gość gość
nie kupuj w rossmanie: -chusteczek babydream sprawdź cenę chemii-np żele johnona po 18zl, hipp po 16-18 w tesco,kauflandzie, w biedronce można dostać o 6zł taniej polecam w rosmanie: -mleko babydream-500gram za 15 zł, kaszki babydream 5zł za 250gram, duży żel niebieski, ten najwiekszy babydream za 8.5 w promocji-bez promocji 9.9. ja obiadków nie kupuje ani deserków, mam w domu ale wiem że cena mleka NESTLE BEBILON BEBIKO JEST DUŻO TAŃSZA W BIEDRONCE(SZAFY NESTLE ZA 33ZŁ BYŁY OSTATNIO), W KAUFIE I NAWET INTERMARCHE CZY TESCO/REAL. ale ja sprawdzam ceny w sieciówkach, gazetkach co tydzien:)

Gość gość
ostatnio do kolezanki dzwonilam ze w biedronce jej mleko nestle jest po 33 zl a ona kupila 4 paczki i dziekowala mówiąc, ze w rossmanie jest 6zl-8zl drozej

Gość gość
a i jest teraz promocja do konca roku mozna kupowac pieluszki babydream za 25 zl a jak ktos ma karte to pewnie 2 zl taniej. ja mam 8procent i powiem szczerze że nie walczę o 9procent czy 10. po prostu juz tam ni chodzimy tak czesto...

Gość gość
zalezy jakie masz sklepy obok jezeli masz biedronke, to tam bebiko jest chyba tansze, to samo herbatki. soczki? ja nie kupuje, narobilam soków i weków z jabłek, gruszek i malin w tym roku. ale bralismy w rossmanie 4soki bobofrut to rok temu byly cztery sztuki po 9zl a obecnie chyba juz 12zl komplet. soczki hipp?biedronka miala szafy po 2,3 stały, rossman? 3,49

Gość gosiaczek93
Ja mam np. teco daleko i za sam autobus muszę zapłacić prawie 3zł, więc wolę kupić w rossmanie który mam pod nosem. Zresztą mleko nan to różnica zaledwie 1,8zł

Gość gość
a na produkty babydream też jest ten rabat? Bo ja kupuję sporo szamponu używamy całą rodziną średnio 3 butelki w miesiącu idą a jako jedyny nie powoduje u nas łupieżu, używam też inne produkty z tej serii np krem czy chusteczki do wycierania tyłka.

Gość gość
W rossmanie czasem można trafić na okazje. A czasem można się naciąć. Ja kupuję pieluchy babydream. Do końca roku z kartą za chyba 25.99. Biorę tam kleik ryżowy, też niedrogo. No i czsem w promocji słoiczki. Prezenty są badziewne. Więcej się na nie nie skuszę. I z rossmana biorę chusteczki babydream do tyłka dziecka. Są tanie i ok. Z kartą jeszcze kilka groszy tańsze.

Gość gość
ja nagminnie kupuję w rossmanie, bo u mnie w mieście tylko tam są kosmetyki i mleko hipp

Gość gość
Ja mam juz 9% uzbierane ale nigdy w zyciu nie dostalam od nich zadnego prezentu. Kupuje tam pieluchy i chustki a wczesniej obiadki, deserki soczki i mleko enfamil bo z karta mi sie oplacalo. obok mam biedronke ale wole w rossmanie kupowac rzeczy dla dziecka no chyba ze chustki sa bardzo tanie w promocji i produkty hipp :)

Gość gość
jest rabat na wszystkie dzieciece i babydream szampony tez.

Gość gość
chyba bede musiala isc i kupowac codzien jedna kaszke zeby miec 6 wizyt:)

Gość gość
jak ma sie male dziecko tak do 1 urodzin to nawet sie oplaca zawsze o te 2 zl sie mniej zaplaci ;) moja cora ma 1,5 roku i nie mam tej karty juz kupuje pieluchy w lidlu i mleko tez a w rossmanie szampon J&J baby bo jest tanszy niz w lidlu i tyle

Gość gość
Mi się opłaca. Kupuje tam mleko babydream. W ogóle to super jest to mleko! Produkowane w Niemczech, więc inne normy. Wcześniej kupowałam bebilon, ale w takim syfie jest produkowany, ciągle jakieś robale znajdują, od kuchni słyszałam jak ludzi w ciula robią z tym mlekiem (to normalne bebiko a te kwasy tłuszczowe to mit!) i przeszłam na to co lepsze bo niemieckie

Gość gość
ja mam mleko babydream i kaszki tej firmy. cena swietna:) dosłownie swietna... po 1 roku tez rzadko kupuje

Gość gośćasia
A moj maly skonczyl 3 miesiace i niestety zadnego prezentu nie dostalam, za 1,5 tyg bedzie mial 4 miesiace. Rabat mi skoczyl do 4 % juz a prezentu nie.

Gość gość
Jest nowy regulamin i już nie dają prezentów

Gość gość
ja mam ta karte ale kupuj***ardzo rzadko, dziecko karmie piersia,nie kupuje sloiczkow,soczkow, uzywam mydelka do mycia calego cialka i olejku migdalowego. czasem kupuje pampersy w promocji i husteczki huggis a tak to kupuje w biedronce.

Gość gość
Te rabaty sa praktycznie nieodczowalne, no bo 10% to malo, a wiekszosc z was pisze ze nawet do niego niedoszla, bo dziecko wyroslo i juz sie nie oplacalo korzystac. Groszowe oszczednosci. Co do prezentow, to sa to rzeczy Endo robione dla Rossa. Jesli chodzi o towar to ja polecam sloiki Babydream, ich wode, ich soki, ich herbatki z sokiem i ich kosmetyki. Kaszkinie maja takiego rewelacyjnego skladu, a skladu mleka nie porownywalam z innymi, wiec nie wiem. Chustki sa troche malo nawilzone, ale i tak sie poprawily w stosunku do tego co bylo jeszcze 2 lata temu, wiec nie sa zle. Pieluch nie testowalam bomam wielo. Bardzo polecam akcesoria i zabawki niemowlece z Babydream, szczegolnie nowa serie (dzwieki pozytywek identyczne jak w drogich Nattou, wiec byc moze ten sam producent, kiedys robil dla nich Fehn). Smoczki do butelek z szeroka czyjka pasuja do Nuka First Choice i Baby-Novy. W ogole wszystkie smoczki i butelki robi dla nich Baby-Nova. Polecam tez 5-pak lyzeczek.