Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sadzicie o tych imionach

Polecane posty

Gość gość
A o genetyce nie ja pisalam ,ale ktos mial racje jestes idiotka

Gość gość
Dzida haha widac ze z murzynem sie zadajesz rasistka nie jestem za to ty biala puszczajaca sie z murzynem i wspolczuje twojemu dziecku jak bedzie biale bo beda sie ludzie smiac ze matka czarnemu d...y dala

Gość gość
taaa smiac sie beda, no w UK szczegolnie, tu gdzie co drugi tatus wychowuje nie swoje dziecko...to zes dokopala..a w UK mieszkam lat 10 dokladnie w zeszlym miesiacu;] i to raczej polska cecha nasmiewanie sie z imienia...

Gość gość
' Dziewczyno ' idz sie osmieszac gdzie indziej, bo nie chce mi sie Ciebie nawet czytac :) Jak juz pisalam, moj facet nie jest murzynem. Jakbys nie byla tempa to bys wiedziala jakiej karnacji bywaja jamajczycy ,do tego jego mama jest biala. Ale Twoj mozdzek najwidoczniej jest zbyt malutki zeby pojac az tyle na raz. Wiec zegnam i zycze milej nocy :) Czy anglicy beda sie smiac to naprawde mnie nie interesuje.Rownie dobrze smieja sie z polskich imion dzieci w szkolach. Myslisz,ze ktos tym sie tu przejmuje? To nie Polska :)

Gość gość
Jak juz to nie dokopalas jestem facetem jak nie wiesz kto pisze to zwracaj sie bez plciowo

Gość gość
24.10.13 [zgłoś do usunięcia] gość -- geografia sie klania;)

Gość gość
Nie smieja sie, a moga sie smiac z pl imion dzieci w szkolach mialo byc * :)

Gość mama  dwójki
Skoro cie nieinteresuje zdanie innym to po co pytasz ich o zdanie w sprawie imion swoich dzieci? Wybierz takie ktore sie Tobie podoba i koniec tematu

Gość mama  dwójki
Faceci jak robactwo sa wszedzie

Gość gość
Prosze czytajcie ze zrozumieniem,bo nie chce mi sie powtarzac.Nie interesuje mnie zdanie Anglikow, bo oni i tak sa na tyle tolerancyjni , ze im to wisi jakie kto nadaje imie chyba, ze ma brzmienie jak z buszu -.- Chcialam znac zdanie Polek. Bo wiem,ze Polki z zagranicy tez tu bywaja i moga cos doradzic.

Gość gość
mam dwojki - dobrze powiedziane :)

Gość gość
Pytasz o zdanie a przeszkadza ci ze facet powiedzial co mysli wiec nierozumiem interesuje cie zdanie innych czy tez nie i chodzilo ci tylko o pozytywne wypowiedzi?

Gość gość
Chodzilo mi o opinie imion, nie obrazanie mnie bez podstawnie w ogolne nie na temat.

Gość mama  dwójki
W Polsce jest jedna zasada imiona swoich bliskich chwal imiona obych krytykuj i zrownaj z blotem

Gość gość
Ja wyrazilem swoje zdanie nie ponizajac cie za to ty to zrobilas ja mieszkam w takiej dzielnicy gdzie miedszka wiekszosc polakow i pisze to co sie tu dzieje

Gość gość
Dokladnie ! W rodzinie moze corcia, siostra czy kuzynka nazwac corke kunegunda,ale jak sasiadka nazwie syna Brian to juz co za zenada! Polska mentalnosc :o Tak samo z innej beczki, przyjaciolka pojechala do Pl w 5m-cu ciazy ,a ze jest takiej budowy nie innej ,po powrocie do UK dostala tel od rodziny jakie ploty chodza w sasiedztwie,ze pewnie usunela, bo ciazy nie widac ! To jest dopiero zenada jak to ludzie zajmuja sie bardziej cudzym zyciem niz swoim :o

Gość gość
Pisanie o dawniu dupy murzyna do ciezarnej kobiety rzeczywiscie nie jest ponizajace :) Proponuje zwracac sie tak do matki siostry lub zony napewno beda zachwycone !

Gość gość
Polacy zawsze tacy byli sa i zawsze beda

Gość gość
gość Niedokuczajcie jej to ich dzieci beda sie tak nazywac a nie wasze a swoja droga to od 7 lat mieszkam w Anglii i z nie ktorych wybranych przez cb imion to nawet anglicy beda sie smiac To jest moja pierwsza wypowiedz do ktore sie odnioslas

Gość mama  dwójki
I wlasnie dlatego mam pseudonim aby nikt nie mylil moich wypowiedzi z innym

Gość gość
Dlatego nigdy w zyciu nie wroce do tego kraju ! Raz pojechalam po 5latach , spotkalam sie z przyjaciolka i zostalam zbluzgana od jej matki jak to ja moglam wyciagnac jej 19letnia corke do pubu co ja chcialam sobie pokazac. Bylam przerazona jak niskej sfery ludzie tam mieszkaja i chcialam jak najszybciej wracac. Szkoda mi tylko tych normalnych ludzi, ktorzy musza mieszkac miedzy taka patologia :O

Gość gość
Wielu ludzi z tego powodu nie wrac do kraju.dobranocka wszystkim

Gość poorchavva
Zadne z tych imion mi sie nie podoba. Nie krytykuje,po postu nie moj styl.

Gość gość
Moze masz jakies swoje ulubione,ktorymi mozesz sie podzielic?

Gość gość
Jezeli jest to poza Polska,to wszystkie sa ok.I nawet ,jezeli imie nie jest takie modne,jak Jacqueline,to zaden problem.Natomiast jezeli nie przeszkadza ci pisownia niepolska-Jacqueline-to moze byc tez Christian ;) Dorian jest w klasie mojej corki-bardzo ladne dziecko .

Gość gość
Dorian bardzo ladne imie. Olivia czy pisane po polsku tez sliczne slodkie imie. Reszty nawet nie slyszalam

Gość gość
Mieszkasz poza Polska-imiona ok.Nikt tez"dziwic sie" nie bedzie ;)