Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

potrzebuję oświecenia

Polecane posty

Gość gość

Sorry ,ze facet wpycha sie na wasze forum , ale jak w temacie i krótko. Spędziłem z dziewczyną weekend 5 i 6ty tego miesiąca, po 12~tu dniach ,czyli 18go w piątek o 21 _ej .info ... jestem w ciąży a ty jesteś ojcem. Na moje pytanie , czy na pewno , co i jak odpowiedź... spóźniał mi się okres to zrobiłam test , i tu fotka dwóch kresek. Sprawdzałem kalkulatory płodnych dni i inne mało dla mnie zrozumiałe fora... nic mi to nie pomogło... Czy mogę być ojcem ? Oświecicie ?

Gość gość
Prawdopodobieństwo jest. Seks był bez zabezpieczenia?

Gość gość
od piątego to już 14 dni a nie dwanaście.

Gość gość
Teoretycznie (zdarzają się takie przypadki), że po 12 dniach domowe testy ciążowe pokazują wynik pozytywny. Jednak na tak zwane "pewne objawy ciąży" jest za wcześnie. Mało prawdopodobne, aby usg wykryło tak wczesną ciążę. Skoro okres jej się spóźniał (bądź nie przyszedł wcale) to na pewno niedługo.. 2 faza po owulacji trwa minimum 12 dni także miesiączkę powinna dostać właśnie tego dnia co zawiadomiła Cię o ciąży. Nie możesz pójść z nią do ginekologa ? Co to za problem?

Gość gość
A co da pójście do ginekologa? Przecież ginekolog nie potwierdzi na tym etapie ciąży. Ja bym się raczej pokusiła o zrobienie testu z krwi, ale to jak najszybciej, bo im później tym trudniej bedzie określić wiek ciąży na tej podstawie.

Gość gość
dzisiaj jest już 24 także ginekolog jest jak najbardziej wskazany..

Gość gość
Z******łeś,Tosię żeń lub szykuj pieniadze na elimenty.Tokie oświecenie.Moczenie prącia w cipce kosztuje.