Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zadowolenie pojęcie i komponenty co to są komponenty bo nie rozumiem praca mgr

Polecane posty

Gość gość

mam rozdział napisać taki: zadowolenie, pojęcie i komponenty, praca magisterska jest o zadowoleniu z pracy, tylko nie rozumiem o co chodzi z tymi komponentami, ktoś wie co to może być?

Gość spytaj Kubusia on wie
cieplutko, pełny brzuszek i garniec pełen miodu na zaś

Gość gość1000
moim zdaniem chodzi o czynniki które są składowymi tego zadowolenia czyli coś w stylu usatysfakcjonowanie z zarobków, pozytywna atmosfera w pracy itp ale tylko zgaduje co promotor mógł mieć na myśli;)

Gość gość
Boże ty piszesz prace mgr i ty takich rzeczy nie wiesz? o zgrozo! takich mamy magistrów!!

Gość gość
mam rozdział o zadowoleniu z pracy, i tu chce zamieścić właśnie zarobki sukcesy itd .. - natomiast w tym rozdziale o samym zadowoleniu i komponentach, zaczęłam pisać o potrzebach A. Maslowa i na tym kończy się mój pomysł, nie mam po prostu książek o samym zadowoleniu, i teraz nie wiem, czy ciągnąc tego A. Maslowa do końca rozdziału no bo co tu zamieścić, plis pomóżcie

Gość gość
nie jestem alfą i omegą, szukam pomocy, przecież nie muszę wszystkiego wiedzieć, potrzebuje by mnie ktoś nakierunkował bym nie odbiegła od tematu i nie pisała bzdur, jeśli Ty jesteś hiper ekstra magistrem to może mi coś podpowiesz ?:) co?