Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oliviaaa

CIĄŻA PROSZE O RADY WSZYSTKICH MAMY

Polecane posty

Gość Oliviaaa

Witam mam pytanie do wszystkich mam. Moja sytuacja wygląda tak dostałam miesiączkę 2 października a skończyła sie 8 w ostatni dzien płodny czyli 20 października kochałam się z moim facetem dwa razy w ciągu niecałych dwóch godzin bez zabezpieczeń i tabletek tez nie biore , wczoraj zaczeło się dziwne brązowe plamienie dziś zmieniło się w krwawienie jak przy miesiączce. Na jednym z forum znalazłam taka informacje na temat miesiączki w ciąży `ZAGNIEŻDŻANIE SIE ZARODKA W ŚCIANCE MACICY TO KRWAWIENIE KTÓRE POJAWIA SIĘ CZASAMI GDY ZAPŁODNIONA KOMÓRKA JAJOWA PRZYŁĄCZA SIĘ DO ŚCIANKI MACICY (NA OGÓŁ DWA DO PIĘCI DNI PO ZAPŁODNIENIU ) JEST KRÓTKIE I LEKKIE , ZAZWYCZAJ TRWA DWA DNI. dziś byłby 4 dzień po zapłodnieniu zrobiłam test ale wyszedł negatywny czy to jest ciąża ?

Gość gość
4 dni po domniemanym zapłodnieniu test nie jest wiarygodny

Gość Oliviaaa
czyli nie ma co się sugerować testem w takim razie ciąża jest możliwa ?

Gość gość
a tobie sie wydaje ze po 5 dniach od stosunku ktokolwiek na swiecie i wszechswiecie moze to odgadnąc??????????????????????????????????? poczekaj to dnia spodziewanej miesiaczki i zrób test

Gość gość
Jak jest sex bez zabezpieczenia to ciąża zawsze jest możliwa...Poczekaj do terminu spodziewanej miesiączki.

Gość Oliviaaa
Chciałam tylko wiedzieć boję się i jestem w niepewnośći pomyślałam że może ktoś był w takiej sytuacji i będzie w stanie mi pomóc

Gość gość
bosssssssssssssze jakie 4 dni pozapłodnieniu??? to jest 4 dni po stosunku! to sa 2 rózne sprawy! zapłodnienie jest wtedy,gdy zapłodnione jajeczko zagnieżdzi sie w macicy,trwac to moze nawet do 12 dni! wg mnie to jest krwawienie okołoowulacyjne a nie zadna ciąża! trochę wiedzy elementarnej by się przydało aty pewnie masz góra 19 lat

Gość gość
Poczekaj do nastepnej miesiaczki, teraz stanowczo za wczesnie

Gość gość
skoro uprawiasz seks bez zabezpieczenia tzn. że jesteś gotowa na to, żeby zostać mamą