Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam plamienia jestem w ciazy pomocy

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj lekarz potwierdził bardzooo wczesna ciaze. Bolał mnie cały czas brzuch jak na okres więc leżałam cały dzien. Wieczorem poniosło mnie na zakupy i nosłam 2 cieżkie siatki wrociłam i zobaczyłam plamki brazowej krwi teraz leci sladowa ilosc. Nie mam mozliwosci jechac na pogotowie do lekarza pojade jutro z rana. Kto miał podobnie bardzo boje sie o moje maleństwo. Brzuch teraz boli mnie tak samo jak dotychczas

Gość takatamtaka
Nie czekaj tylko jedź na pogotowie dziewczyno

Gość gość
mowie ze nie mam takiej mozliwosci musze przeczekac do rana

Gość gość
Do rana może juz nie bycmalenstwa. Na co ty czekasz czemu nie jedziesz do szpitala?

Gość takatamtaka
No to ci powiem- ja tak miaļam i poroniłam.

Gość gość
Wspolczuje :( Jesli nie masz mozliwosci to moze zadzwon na pogotowie? Napewno Ci jakos pomoga. Sama jestem w 8t.c wyobrazam sobie co musisz czuc :( :(

Gość gość
Jak możesz nie mieć możliwości????? To dzwon po pogotowie nasjwyzej poudawaj ze bardziej boli cie brzuch to prxyjada

Gość gość
Dzwoniłam dzis nawet nie ma ginekologa na dyżurze

Gość gość
Jak może nie być gin w szpitalu?? Krecisz cos Zarty robiszi prowokacje a to nie temat do zartow gowniaro Jeski bylaby tyo prawda i zalezalo by cvi na dziecku nie piusala bys na forum tylko bys zrobila wszystko zeby dodstsc siedo gin

Gość takatamtaka
Może wež nospę

Gość gość
każda ciąża jest inna...ja przy pierwszej miałam krwawienia, skończyło się źle. Przy drugiej - powtórka krwawień (w tym samym tygondiu ciązy), a jednak gdy w panice pojechałam do lekarza na drugi dzień, okazało się że serduszko juz bije i do konca było ok...... Warto się obserwować, jeśli to plamienie brązowe - połóż się, obserwuj. Jeśli przez noc nie przejdzie, albo się pogorszy - do szpitala. W szpitalu też Cię położą.

Gość gość
Ja plamilam 2 dni ,3 dnia dopiero poszlam do lekarza, bylam na 100% ze to od nadzerki bo od lat mialam problemy z kontaktowym plamieniem po stosunku.Nadzerka 3 razy sie odnawiala.I tym razem krwawienie pojawilo sie po stosunku a potem brazowe plamienie. Bylam wtedy w 6 tyg ciazy . Okazalo sie, ze ciaza zagrozona, dostalam duphaston, polezalam tydzien ,na miesiac zwolnienie l4. Natomiast od mniej wiecej 13 tyg moglam juz robic wszystko, ciaza rozwijala sie znakomicie, uprawialam sport, fitness, basen. Badania wykazaly ze zwyczajnie brakowalo mi progesteronu:) Nie panikuj,jedz do szpitala,nie czekaj tak dlugo jak ja, bo ja mialam szczescie

Gość ASIA_01
Wydaje mi się,że nie masz co się nakręcać, bo ja w 12 tyg. ciąży przy drugim dziecku , też myślałam , że poroniłam ale jak brązowa krew , to lekarz powiedział, całe szczęście, bo te upławy mogą długo trwać a to jest stara krew. Ale ja pojechałam od razu do lekarza. Spokojnie kochana.

Gość gość
no ja na majtkach miałam wlasnie brazowa