Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Gościówka 007

Płaszcz dla mamy ciężarnej i nie

Polecane posty

Gość Gościówka 007

Witam, Posiadam nowy płaszcz firmy Happy Mum, rozmiar "M", płaszcz z możliwością regulacji, do noszenia w trakcie ciąży i po niej. Płaszcz nie był noszony ani razu jest nowy i z metką, Jest bardzo ciepły nadaje się do noszenia w zimie. Materiał: wełna 20%, pvc 35%, poliester 37%, wiskoza 8% Opis producenta: "Nasz hit -doskonała i praktyczna propozycja dla przyszłych mam, które chcą uniknąć inwestycji tylko na jeden sezon: ciepły płaszcz z pikowaną podszewką w środku, w którym po ciąży możesz po prostu wyjąć środkową wstawkę, otrzymując klasyczny płaszcz na jeden zamek. Dzięki temu rozwiązaniu jest idealny zarówno na początkowe, jak i końcowe miesiące ciąży. Kaptur chroni przed wiatrem i mrozem a długość do połowy uda gwarantuje ciepło, nadając sylwetce zgrabny wygląd." Ja dostałam go w prezencie i niestety jest na mnie za duży. Gorąco polecam. Można też kontaktować się przez tablicę : http://tablica.pl/oferta/plaszcz-happy-mum-nowy-m-ID3ZkK5.html#xtor=EREC-55-[id1]-20131024-[displayLink]-17165571@1-20131024170609

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować