Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszawica

Polecane posty

Gość gość

Zauważyłam na swoich włosach po powrocie z wycieczki te "pasożyty". Jutro lecę szybko do lekarza skonsultować się co do najskuteczniejszego preparatu, ale mam pytanie : Czy po używaniu preparatów przeciw wszom włosy bardzo widocznie się zniszczą? Mam je trochę za ramiona i nie chcę ich ścinać :( A jeżeli się zniszczą to jak je szybko odbudować? Proszę o szybką odpowiedź, bardzo się denerwuję :(

Gość gość
Hmm ciekawe co to takiego. Co byś powiedziała na masaż stóp po wycieczce?

Gość gość
a po co do lekarza???? miałam wszy po wizycie u fryzjera, jezu co za ohyda, oczom nie wierzyłam, poszłam do apteki i kupiłam szampon pipi czy coś podobnego , żaden preparat nie niszczy włosów, nie trzeba ścinać, kiedyś ścinano dla wygody, wiadomo, że z długimi więcej roboty

Gość gość
Na tej stronie www.wszawica-sora.pl dostaniesz niezbędne info i preparaty, które są jednymi z najskuteczniejszych. Głowa do góry, będzie wszystko dobrze, to nie zaraz koniec świata :)

Gość saranowak
Opłaciło się kupić Cichowsza jak córka wyjeżdżała na obóz sportowy. Jako jedyna dziewczynka z grupy nie miała wszy...także podziałało.

Gość weronikarost
Gumki do włosów CichoWsza są okej, nie trują, mają naturalne olejki w składzie które odstraszają wszy.

Gość kingajj
Kupowałam dla testu ostatnio Cichowsza córce i powiem że chronią dobrze jak na razie, a jedna dziewczynka w klasie niedawno przyniosła wszy do szkoły...

Gość avr
Jak ktoś nie chce jakiś płynnych substancji stosować to Cichowsza jest okej, gumki które się wpina we włosy i można tak z nich przez 2 miesiące korzystać, z jednej paczki.

Gość gość
Bym polecila CichoWsza na kazdy wyjazd jaki ma corka jej kupuje i jest okej, a akurat cora dużo jexdzi ze swoją orkeistra na rozne wystepy po swiecie i na wszy trzeba uwazac

Gość gość
Można ochronić się przed wszami choćby specjalnymi gumkami CichoWsza to mi się o tyle podoba, że jest zdrowe, nie szkodzi ani włosom ani skórze głowy dziecka, która przecież jest tak delikatna

Gość gość
Polecam CichoWsza, świetny prosty i bezpieczny sposób na wszy, córka te gumeczki stosuje już od paru miesięcy i żadnych wszy póki co nie zlokalizowałam.

Gość gość
Cichowsza też ma tę przewagę nad innymi metodami że takie gumeczki wyglądają ładnie estetycznie są dla dziecka zupełnie takie same jak zwykłe.

Gość gość
To prawda że takich preparatów jak Cichowsza to brakowało na rynku...sam pamiętam jak przy naszej młodszej córce kiedys walczyliśmy z wszami...dużo nas to nerwów i płaczu kosztowało.

Gość gość
rzeczywiscie te gumki są takie dobre? gdzie mozna je kupic?

Gość gość
Na allegro widziałam gumki przeciw wszawicy ale nie pamiętam nazwy.