Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SKORPIONKI

Polecane posty

Gość gość
Zabawne do strzelca :D

Gość gość
Ja jestem spod skorpiona , ale tej pierwszej dekady - podobno lagodniejsza jednak jestem zlosliwa, uparta,czasem msciwa,zrzedliwa i mam faceta spod znaku skorpiona - ciezko nam sie dogadac i chyba nie bedziemy razem... ;/

Gość malinoweczka
ale przynajmniej skorpionki nie zdradzaja , maja swoje zasady , sa wierni i uczciwi, chociaz to tez zalezy... kazdy jest inny

Gość gość
chyba im dalej urodzona osoba w znaku tym łagodniejsza, czyli trzecia dekada, a nie pierwsza?

Gość Pati1222
Czy wy naprawdę wierzycie w to, co piszecie? Inteligentni ludzie, którzy uważają, że znak zodiaku ( który przecież wymyślił jakiś człowiek) determinuje ludzki charakter? Jak normalna osoba może wierzyć, że to czy ktoś jest wagą, skorpionkiem czy koziorożcem ma wpływ na to jaka ona jest? To zależy tylko i wyłącznie od charakteru. Znam osobę mściwą i nie odpuszczającą za wszelką cenę, a wcale nie jest skorpionem. I co na to znawcy powiecie? Zakładam, że wypowiadają się tu głównie młodzi ludzie, a poglądy, bez obrazy, macie niektórzy jak stare dewoty... Pozdrawiam:)

Gość gość
Najwięcej zależy od wychowania i otocznia, ale czasami znaki mają coś w sobie.

Gość gość
Ja w sumie wierzę w to :D

Gość gość
Nie dbają o honory i zaszczyty, robią swoje po cichu, nie liczą na docenienie. Same sobie żeglarzem, sterem i okrętem.

Gość gość
Pracowiteeeeeeeeeeee

Gość gość
To prawda :-) 16 godzinne zmiany od czasu do czasu...

Gość gość
zodiakalne skropiny są fałszywe! wiem bo jest taka jedna u mnie w rodzinie, skłócona, pcha się do domu bez zaproszenia, chytra, prawie same wady :-(

Gość gość
skorpiony - miało być :-)

Gość gość
To czemu jej nie powiesz, że nie życzysz sobie jej gościć? Sama jesteś fałszywa...

Gość gość
Skorpiony sa z******te :D

Gość gość
są poyebane , lubią chlać, nałogi:classic_cool:

Gość gość
do gościa z 14;18. I bo to moja matka :-(

Gość gość
poza tym wydzwania do mnie, kontroluje gdzie jestem, jak ja nie odbiorę telefonu to dzwoni do moich dzieci i pyta gdzie jestem... ręce i cycki opadają...

Gość gość
Czasem wyjeżdżamy na cały dzień, a ona dzwoni z pretensjami, dlaczego nie ma nas w domu, bo przecież czeka pod drzwiami !!! Wcześniej nic z nami nie uzgadnia, tylko przychodzi, a my mamy być , według niej, dostępni 24/dobę !!

Gość gość
do goscia wyzej. to moze przekaz ze sobie nie zyczysz? jak wchodzi w d**ę wszystkim, to sie nie dziw, ze cie nie szanują. chyba, ze masz matke chora psychicznie, ale to juz nie zwalaj na znak, tylko na geny i srodowisko. pewnie jestes rybą, skoro z ciebie taka ciapa.

Gość gość
już odpowiadam :-) Moja matka nie jest chora psychicznie tylko jest toksyczna, niestety... Ciężko ją wyprosić z domu, chociaż była kiedyś taka sytuacja. Jako dziecko nie dostawałam pieniędzy nawet na głupią bułkę, a ona się pyta czy moje dzieci dostają kieszonkowe !!! Długo mogłabym pisać... SKORPION nie jest moim ulubionym znakiem zodiaku i źle mi się kojarzy ;-)

Gość gość
strzelec 123 gdybym urodziła się 2 dni wcześniej byłabym skorpionem, uff udało się jestem strzelcem. Można nie wierzyć w te dyrdymały o znakach zodiaku,ale ja jak słyszę, że ktoś jest skorpionem to zapala mi się czerwona lampka. Unikam skorpionów bo są fałszywe (nie są szczere), wredne i zakłamane. - Durna pało! Skorpiony zakłamane i fałszywe? Skorpion powie ci prawdę w twarz i to bez ogródek i dyplomacji. jak ma coś do ciebie, to nie będzie cię obgadywał za plecami.

Gość gość
Skorpion zawsze wywali prosto w gębę to co myśli dodatkowo przy tym nie tracąc uroku osobistego. Mają skubane charyzmę.

Gość gość
tak, tak są najparszywsze w całym zodiaku ;)

Gość gość
Są tak bardzo prawdziwe, że mówią tobie prosto w oczy jakaś ty piękna, a drugiemu w tym czasie puszczają oczko :-) :-D takie są prawdziwe :-p żal. pl .

Gość gość
Głupie p***y jesteście, skorpiony są szczere i lojalne, żeby się narazić skorpionowi musicie się bardzo postarać, jeżeli dostajecie teraz baty od skorpionów to oczywiste jest że same jesteście dnem, fałszywymi i podłymi pustakami nielojalnymi, skorpion nigdy by was nie potraktował źle bez powodu :D

Gość gość
głupoty piszesz :-p :-) moja matka mowi teraz do mnie kochana coruniu a kiedyś wyzywała od najgorszych, na starość jej się odmieniło :-) wtrąca się w moje życie, bo swojego praktycznie nie ma ... połowa rodziny się do niej nie odzywa. takie są skorpionki :-p

Gość gość
Niech zgadnę - JESTEŚ SKORPIONEM :-) twoj tekst tłumaczy wszystko :-D :-D

Gość gość
Co tu jest do zgadywania? Jestem i znam mnóstwo skorpionów obu płci :D ...oczywiście zdarzają się mendy j****e, ale to wyjątki ;-)

Gość gość
przed skorpionkami trzeba wiać !