Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SKORPIONKI

Polecane posty

Gość gość
machają zatrutym ogonkiem na wszystkie strony, lepiej unikać takich ludzi !!!

Gość gość
Gościu wyżej - no widzisz? Zgadłam :-) Jesteś typowym SKOPRIONEM To widać, słychać i czuć:-D Ja od takich agresywnych ludzi jak ty - uciekam gdzie pieprz rośnie :-p

Gość gość
To uciekaj sobie... do nieagresywnych, którzy cię będą prali jak psa bez powodu, wtedy dopiero zrozumiesz i jeszcze zatęsknisz do "agresywnych" skorpionów :D

Gość gość
nikt nikogo nie ma prawa prać jak psa bo nawet psu należy się szacunek :-) ale ty tego nie zrozumiesz, bo twój charakterek już się nie zmieni, masz to po prostu we krwi , taka się urodziłaś i taka umrzesz :-D

Gość gość
"nikt nikogo nie ma prawa prać jak psa bo nawet psu należy się szacunek" no to żeś powiedziała... mordować, g*****ć, kraść, też nikt nie ma prawa to skąd to się bierze, kosmici to robią czy to nieprawda i więzienia stoją puste? :D Nie rozumiesz tego, ten 'agresywny" skorpion żeby cię trzasnął w łeb to musi być ostateczność, a twoje nieagresywne panny, wagi czy inne barany robią to bo to lubią, dowartościowują się stosując przemoc w stosunku do słabszego, tłukąc żonę, dziecko czy męża... no ale agresywni nie są w przeciwieństwie do wrednych skorpionów :D

Gość gość
Gościówa powyżej to typowa złośliwa SKORPIONICA w całej okazałości :-) Jej przykład w 100% oddaje charakter kobiet z tym znakiem zodiaku . Można tylko współczuć rodzinie że musza żyć z takimi ludźmi pod jednym dachem ... Ja im nie zazdroszczę . :-D

Gość gość
Znam sporo osob spod tego znaku, plci obojga. Kobiety potrafia byc slodkie i urocze, a jak ktos sie odwroci, to z usmiechem wbija noz w plecy. Mezczyzni lubia trzymac kilka srok za ogon i nie widza w tym nic zlego. Ogolnie mam niezbyt dobre doswiadczenia ze Skorpionami. Dwulicowe, msciwe, zlosliwe, lubia obgadywac innych ale same nie lubia byc obgadywane, nie znosza krytyki, maja sklonnosci do zdrad i nalogow itd. itp. Przyklad z tego roku: byla dziewczyna mojego kolegi poszla na impreze z psiapsiolkami, ochlala sie alkoholu, poprawila narkotykami, zdradzila swojego faceta, ktorego rzekomo tak bardzo kochala i nigdy by nie zdradzila, po czym tlumaczyla sie, ze przeciez ona nawalona i na haju byla, jej facet powinien to zrozumiec, wybaczyc i zapomniec. Sama czesto powtarzala, ze brzydzi sie ludzmi, ktorzy zdradzaja. Przykladow na paskudne zachowanie Skorpionow moglabym jeszcze wymieniac. Ciekawe jest to, ze osobniki te w swoich zlych zachowaniach nie widza nic zlego i zawsze znajda jakies wytlumaczenie, ale jak ktos wobec nich zachowa sie tak samo, to juz jest be, rzucaja klatwami i planuja zemste;) z calej bandy znajomych Skorpionow tylko jeden jest normalny-wyjatek potwierdzajacy regule;)

Gość gość
Dwulicowe, mściwe i złośliwe - zgadzam się :-)

Gość gość
jestem z 11 listopada, jestem wredna dla bliskich jak mnie wkurza, złośliwa do szpiku kości, wiem jak dotknac do zywego, nerwowa,wybuchowa, wytkne wszystkie krzywdy sprzed wieków,przepraszam tez pierwsza, przy ludziach potulna w domu czasem zołza ( to sa cechy nie tak na codzienm, tylko czasem jak ktos mnie sprowokuje) pesymistka, wszystko widze w czarnych barwach ale jestem : oddana, odpowiedzialna, kocham do bólu, jestem uczciwa tez do bolu, przyznaje sie do bledu, nie plotkuje, nie jestem ciekawska, bardzo uczuciowa i wrazliwa (az za bardzo), wierna , kocham meza i tak juz zostanie, matka az nazbyt troskliwa, mozna na mnie polegac, kocham zwierzeta, odpowiedzialna az za bardzo, troskliwa, w lozku bardzo wyzwolona , temperamenta moge swierdzic ze jestem ogniem i wodą ! maz mowi,ze takiej zolzy nie zna, ale ,ze z inna nie wyobraza sobie byc, bo ze mna nie jest nudno, jaks ie kloce to na noze, a jak sie godze to najpiekniej na swiecie, nigdy nie wie jaki bede miec humor hehe

Gość gość
Nie znoszą krytyki, kłótliwe i uważają, że we wszystkim mają rację ;-)

Gość gość
Dodam jeszcze, ze lubia sie wpieprzac w nieswoje sprawy, ale jesli ktos probuje sie wtryniac w ich zycie, to jest zle. Owszem, maja swoje zalety, ale wad maja niestety duzo wiecej, niz dobrych stron. Prawda jest to, ze sa pamietliwe i potrafia wytykac stare sprawy nawet, jak ktos je tysiac razy zdazyl przeprosic. Same po przeprosinach (o ile do nich dojdzie, bo nie wszystkie sa do tego bardzo chetne) uwazaja, ze sa kwita i swoje wlasne grzeszki uwazaja za wybaczone, zapomniane i juz nie istniejace a wypominanie im czegokolwiek traktuja jako obelge i prowokacje do klotni;)

Gość gość
Gosciu(gosciowa) z 8.51 ja jestem z 12 listopada i Twoj opos to tak jakbym czytala!

Gość gość
Ciche wody ,atakują w najmniej spodziewanym momencie .Mam siostrę skorpiona ,która nie rozmawia ze mną od wielu lat i do dziś nie wiem o co jej chodzi

Gość gość
Ja jestem skorpionicą. Nie jestem agersywna wręcz boję sie takich ludzi, jestem za to pamiętliwa. Narzekam i marudzę, jestem uparta, ciągnie mnie do ezorytyki, mam poczucie że jestm osobą wyjątkową choc nie wiem dlaczego. Mam raczej słaby charakter, bo jestem uległa, niesmiała raczej, cicha, zakompleksiona, bezkonfliktowa. Nie umiem sie kłócić, boje sie podniesionego głosu, generalnie ja prawie wszystkiego sie boję. I taka ze mnie ostra skorpionica że hoho.

Gość gość
Widze, ze tez ktos, tak jak ja, jest z 11 listopada, pisałam notabene o 9.39. Ja też jestem wrażliwa, nadwrazliwa nawet, bo bardzo łatwo doprowadzic mnie do płaczu. Dla partera równiez jestem zołzą i jędzą, a dla obcych słodkim miłym aniołkiem. Wkladam maski radosci.. Uwielbiam sie nad sobą uzalac i wszystkim zamartwiac. Poza tym nic mnie nie potrafi cieszyć. Uważam, ze mam najgorzej na świecie.

Gość gość
ja znam skorpionicę która pamięta sytuacje i kłótnie sprzed 50-ciu lat !, oczywiście siebie widzi w samych superlatywach, a inni są do bani, brzydsi i głupszy .

Gość gość
gościu z 9-45 uważaj żeby cię facet nie zostawił bo może nie wytrzymać zbyt długo z zołzą i jędzą ;-)

Gość gość
Mój ojciec odszedł od matki - skorpionicy - po 27 latach małżeństwa.

Gość gość
Skorpiony mają to coś w sobie, ogromny magnetyzm.

Gość gość
Są waleczne ale spokojne. Raczej nie są agresywne...

Gość fvhh
Nie jestem agresywna (1 listopad) ale pamietac krzywdy bede zawsze i uczciwie przyznaje, ze gdybym miala okazje, to zemscilabym sie bez skrupulow. Kocham i darze przyjaznia na tej samej zasadzie.

Gość gość
z twojej wypowiedzi wyżej wynika że jednak jesteś agresywna :-D żal.pl

Gość gość
Mają urodziny aktualnie ;p

Gość gość
najlepsze sa z trzeciej dekady.

Gość gość
z twojej wypowiedzi wyżej wynika że jednak jesteś agresywna żal.pl Chyba jednak musisz przeczytać definicję agresora. Żal...

Gość gość
Żal.pl tam jest twoje zdjecie na głównej.

Gość gość
skorpiony to straszne skąpiradła :-(