Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ogrzewanie gazowe rachunki

Polecane posty

Gość gość

idzie zima i dostaje juz szalu. znow rachunki beda w granicy 250-300zł miesiecznie za gaz. Obecnie nie jest jakos bardzo zimno wiec tylko zalaczam piec doslownie na 2 h wieczorem zeby troszke ogrzac mieszkanie i lazienke. Ale wiedze ze licznik szaleje.Juz mam nabite ponad 100 m3 gazu.jakim cudem tak duzo? W zeszla zima mielismy caly czas wlaczony piec i rachynki na kwote 250-300zł.

Gość gość
250-300 zł miesięcznie za ogrzewanie domu gazem w zimie to bardzo mało. My mieliśmy rachunki na 700-800 zł.

teściowie szwagierki płaca 1500-2000zł miesięcznie za ogrzewanie gazowe

Gość gość
mieszkanie 42 m2. a teraz tylko wlaczam na 2 h dzienie. i tyle juz nabite.

Gość wiśnióweczka
My płaciliśmy rocznie około 6000, rachunki co 2 m-ce się płaci - w zimie bywało do 2000 a latem około 200 złotych. Piec ogrzewał wodę i kuchenka.

Gość gość
Moze masz piec niesprawny do końca. U moich rodziców była taka sytuacja. Mama tylko włączyła na chwilę piec a tu buch i 100m3 poszło. Po naprawie płacą o połowę mniej.

Gość gość
byl niedawno facet z gazowni i sprawdzam piec i wszystko dobrze. bo to idzie do kuchenki i woda. w wakacje plaqcilismy po 60zł za gaz na miesiac.

Gość gość
300 zł za ogrzewanie to jest nic,u mnie wychodzi ok 1500 zł

Gość gość
zimą też płacę ok 1500 za miesiąc, co prawda mieszkanie duże, ale chciałabym płacić nawet dwa razy tyle co Ty, ogrzewanie gazem jest niestety wygodne, ale drogie

Gość gość
ja mam gazowe od www.termika.pging.pl i place niecale 500zł za dwa miesiące :o myślałam, ze rachunki będą mega duze, a wlasnie nie sa i to mi się podoba