Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakiej plci dziecko

Polecane posty

Gość gość

Jakiej płci macie dziecki jezeli stosunek był w 10 dc., a owulacja w 12 lub 13 dc? Przy cyklach 28 dniowych.

Gość gość
serio bzykasz się tylko raz w dni płodne? :o ja nie wiem kiedy dokładnie był stosunek bo kochaliśmy się gdy mieliśmy na to ochotę, nawet kilka razy dziennie. No cóż, wieloletnia staraczka??

Gość gość
to ja autorka Kazde z dzieci mam w pierwszym cyklu starań . Mam 2 synków , a teraz bede mamą 3 dziecka. Własnie stosunek byl raz w 10 dc. i sie zastanawiam czy udało sie sprobowac zaplanowac plec...córkę. Nie miałam zadnej wpadki, dzieci są planowane. proszę nie najezdzac ze to czy tamto. Zdrowie najwazniejsze, a marzenia o plci moze tez sie spełniają , nie wiem.

Gość gość
ja już ci mówię że będzie Pies - Pies albo Soooka nazwij Burek albo Burka

Gość gość
głupia krowa tak Ty wyżej hahahahahha

Gość mmmm25
ja mam córkę a teraz noszę synusia i nie wiem czy synek wyszedł ze względu na dni płodne czy po prostu mąż sprawnie przekazuje oba geny.

Gość gość
no ja też planowałam córkę :( stosunek w 9 dc a owulacja w 12dc- jest syn... Lekarz powiedział, ze metody sprawdziłyby się tylko na robotach, bo to zależy od tego, które facet ma lepsze plemniki, których ma więcej żywych. Są faceci, którzy w zyciu nie spłodza córki i na odwrót...:/