Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadia0023

Kiedy wg was ostatni moment na dziecko

Polecane posty

Gość gość
37, 38, żeby był zapas jeśli coś nie pójdzie

Gość gość
Ja mam 36 lat i 3 dzieci - pierwsze urodziłam,mając 29 lat, bliżniaczki - 31. W krotkim czasie z osoby wygodnej i bezdzietnej stałam się zaharowaną mamą trójki. Teraz jak pisałam mam 36 lat i nie wyobrażam sobie jeszcze się rozmnażać. Czuję sie zmeczona i za stara na noworodki juz. No ale byc moze dlatego, że trójeczka to wyzwanie, bliźniaki to wyzwanie, więc mam prawo byc zmeczona i tak myslec...

Według mnie u kobiet 45, a u facetów 50 :) strasznie mnie śmieszą te wszystkie Karele Goty i inni podobni, którzy znajdują sobie najpierw młodą laskę żeby ją zapłodnić, a potem drewnianą laskę żeby się odpychać przy popychaniu wózka :p

Gość okropnamatka
prawda jest taka ze na pierwsze dziecko to max 25 lat, dlatego ze później kosci są mniej rozciągliwe i trudno urodzić silami natury (gorszy bardziej bolesny porod, zakończony zwykle cesarką) a drugie to mysle ze nie później niż 35 lat ze względu na ryzyko wad rozwojowych

Gość gość
Małgorzata korzuchowska 43 Katarzyna Dowbor późne macierzyństwo Katarzyna Skrzynecka to samo. Wiele wiele po 40- tce.

Gość gość
Małgorzata Lewicka lat 43 urodziła bliźniaki kilka dni temu.

Gość gość
A czy ktos zapytal te dzieci, czy chca miec takich starych rodzicow???

Gość gość
Głupi jesteście dbają o siebie teraz te matki coraz lepiej wyglądają. Są szczupłe zabane fajna sprawa pozne maciezynstwo.

Gość gość
Mnie możesz zapytać ja mam 20 lat moja mama 60 super z niej kobitka .

Gość gość
Madonna 43 miała jak syna rocco urodziła.

Gość gość
no ja bym wolała "starą" mamę niż młodą na kasie w biedrze i bogatych starszych rodziców niż młodych gołodupców. też się raczej nie pochwalisz w szkole, że starzy, to robole co nie wiedzieli jak gum używać, więc co z tego, że młodzi

Gość gość
a dlaczego pierwsze dziecko ma miec wedlug was mloda mame, a ostatnie moze miec staruszke? 5 latka nie powinna miec mamy 50letniej, obojetnie jak zadbana by nie byla. Moim zdaniem 40stka to absolutnie ostatni dzwonek na dziecko, jesli mysli sie o jego dobrze, a nie tylko o swoim egoizmie.

Gość gość
KingaStefankaFanka no ty akurat sama niczego sie w zyciu nie dorobiłaś ...no może bachora z wpadki.

Gość gość
ja myślę,że ostatni dzwonek na pierwsze dziecko to tak 31,32lata.

Gość gość
37 Przynajmniej taki wiek sobie ustalilam dla siebie. tak zeby majac 40 lat dziecko bylo juz w miare odchowane i chodzilo do przedszkola.