Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest z tą siarą w ciąży

Polecane posty

Gość gość

bez wkładek się nie obejdzie, bo wszystkie ubrania mam wtedy poplamione. I muszę chodzić w staniku, których nie znoszę. Ale czy to jest wyznacznikiem tego, że będzie pokarm?

Gość cztery z plusem
Niestety nie jest. Czasem jest tak ze siara się pojawia a pokarmu nie ma, a czasem bywa tak ze pokarm pojawia się dopiero po porodzie i w ciazy nic nie wycieka.

Gość gość
Niekoniecznie. Nie miała wcale siary a mleka dla trójki dzieci Kumpela od 7 miesiąca zalana a karmiła miesiąc.

Gość gość
mi się siara nie pojawiła wcale w ciąży .

Gość gość
Jezu :o przecież siara to pokarm własnie :o a co niby? I to ten najbardziej wartościowy!!! Dlatego śmieszy mnie mit, że te po cc nie mogą karmić :D rzadko która kobieta nie ma pokarmu. Ja znam tylko 1 kobiete, która nie miała ani kropelki siary w ciąży (dopiero po porodzie). Zaś ilość siary nie ma wpływu na to czy laktacja będzie dobrze przebiegać i czy się długo utrzyma.

Gość gość
A no właśnie tego się obawiałam. No nic mogę mieć tylko nadzieję, że pokarm jednak będzie, a termin mam na za 5 dni, więc okaże się szybciej niż później.

Gość mmmm25
nie ma reguły mi w pierwszej ciąży leciało już od 6 miesiąca i po urodzeniu miałam mnóstwo pokarmu karmiłam pół roku, teraz jestem drugi raz w ciąży aktualnie w 7 miesiącu siara mi leci a czy będę mieć pokarm to się okaże jak urodze....

Gość cztery z plusem
siara to pokarm ale moze sie okazać ze po porodzie jakoś dziwnie znika i się potem nie pojawia. Ja tak mialam przy 1 dziecku. W ciazy piersi pełne i pokarm ciekl a po porodzie pokarm zniknął i nie bylo ani kropli mleka. Dziecko przez kilka dni jadlo tylko krew z brodawek potem podali mu sztuczne. Mimo przystawiania, herbatek na laktacje duzej ilosci picia, konsultacji z poradnią laktacyjną pokarm się nie pojawił. Nigdy go nie dostałam i mała jest od poczatku dzieckiem butelkowym. Więc owszem zdarza się i tak, choć pewnie nie często ale jednak.

Gość a ja lubie loki
mi wogole nie leciało mleko, ani w ciąży , ani poźniej nie miałam tak, że mi kapało bez potzreby, córke karmiłam 7 mc xxx mleko ma każda kobieta po porodzie, nieważne czy rodziła sn czy cc, ma i tyle, tylko nie każda umie rozchulac laktacje, nie każdej uda się dziecko dobrze przystawić, lub stresy i choroby powodują że mleko zanika....