Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 32latekzwaw

Magia nastolatek tego potrzebuje facet po 30

Polecane posty

Gość 32latekzwaw

Gdy mężczyzna dochodzi do pewnego wieku i zaczyna analizować swoje życie robić bilans zysków i strach,ogarnia go melancholia i przygnębienie,przemijanie nieuchronność losu to powoduje u niektórych rozbicie,a gdy do tego dochodzi samotność i bycie starym kawalerem jak ja,to o przygnębienie nie trudno.Prowadziłem do tej pory bujne życie erotyczne,choć ze nalezieniem kochanki nie miałem problemu to ostatnio cały czas odczuwałem brak czegoś tylko nie potrafiłem stwierdzić czego.W końcu znalazłem rozwiązanie każdy facet potrzebuje licealistki,one są niesamowite idealistki patrzące na świat przez różowe okulary,beztroskie to wszytko przechodzi na mężczyzn i świat staje się lepszy,człowieka sam zaczyna czuć się młody.Młoda dziewczyna to lekarstwo.

Gość naaaaastka
bleeee stary cap

Gość 32latekzwaw
stary ale jary. Bym Cię tak wychędożył, że błagałabyś o jeszcze.

Gość gość
To jest nie smaczne i taka roznca wieku podchodzi pod pedofile.

Gość 32latekzwaw
2013-10-25 13:45:08 podszyw no trochę już stary jestem to fakt

Gość naaaaastka
och taak, zasadź mi tą swoją wypustkę, którą szumnie nazywasz penisem

Gość gość
normalny to ty nie jesteś, niestety :( facet w twoim wieku powinien myśleć o założeniu rodziny a nie pukaniu lolitek żal mi ciebie i tej, która pewnie kiedyś urodzi ci dziecko :(

Gość 32latekzwaw
ale nie chodzi mi o sex tylko związek

Gość Lenkai26
Rozumiem Cię autorze. Ja też się czuję fajnie młodo przy młodych facetach ok 20 - letnich wysportowanych idealistów :)

Gość greegor29
Facet dobrze gada, młode ciałko to lek na zło tego świata.Dupa tam z rodziną,ja nie zakładam bo na co mi to szczęście.

Gość gość
Niedziwie mu się że ma dola i potrzebuje kontaku z licealistka jak jego rozwój intelektualny zatrzymał się na poziomie gimnazjalisty. Wnioski, za dużo fantazji i marzeń w stylu kogo ja to niepoderwe z myślą i tak wszystko straci sens jak moja rączka zrobi swoje

Gość czekamnaciebie
Kim jesteś z zawodu i gdzie mieszkasz?

Gość viooola
ty obrzydliwy bucu

Gość gość
Ale czemu licealistki? ;) Ja myślałem całkiem serio o 15 gimnazjalistkach. :) Bo nie ma to jak odstresowania dla cięzko pracującego 40 mężczyzny jak gładka gibka spręzysta gimnazjalistka. :)

Gość gość
Nadal szukasz laski w gimnazjum / liceum? :D

Gość 32latekzwaw
Nie wiem czy to kryzys jedno jest pewne fajnie by było spotkać inteligentną kochającą dziewczynę w wieku 16-19 lat.Spędzać z nią czas rozmawiać,aż w końcu bym jej się znudził i by mnie porzuciła,ale bym jej nie zatrzymywał bo wiem jak bardzo bym jej tym życie zmarnował.Na takim związku zdecydowanie bardziej traci facet ale parę pięknych chwil jest tego wartych.

Gość gość
no nie wiem ,według mnie zakochujemy się nie w samym ciele a w umyśle a czy nastka jest w stanie inspirować intelektem dużo starszego hmm chyba to byłoby głównie ciało i radość zycia,ja wolę więcej i prawdziwie i na serio i chyba na zawsze :-)

Gość gość
Mam 27 i tak samo myślę. Może nie koniecznie gimnazjaistki, ale studentka to max w tym wieku. Nigdy nie miałem i nie zamierzam ieś laski w swoim wieku, anie starszej. Minimum 5 lat różnicy, a z wiekiem ten dystans musie sie zwiększać.

Gość Blondwłosa1998
Dość niedawno założyłam podobny temat :) Cóż, autorze: nie każdy mężczyzna po 30 roku życia potrzebuje nastolatki by poczuć się młodo czy oderwać od szarej rzeczywistości. Niektórzy już w tym wieku mają rodziny, dzieci, kochające żony. Jeżeli dla Ciebie nastolatka potrzebna jest tylko w celu seksu, cóż korzystaj z naiwnych licealistek do woli. (Każdy ma inne sposoby na ożywienie ducha młodości). Natomiast jeśli chciałbyś stworzyć z taką prawdziwy związek, nie widzę przeszkód. Tylko po primo weź pod uwagę nie tylko wygląd a intelekt. Po secundo sporo dziewczyn traktuje mężczyzn w Twoim wieku jako sponsorów. Melancholia ogarnia każdego, zapewne miło jest znaleźć kobietę kochającą, z którą można dzielić się sukcesami i porażkami dnia codziennego. Do tego młoda, inteligentna - oby Ci się udało. Trzeba korzystać z życia i żyć teraźniejszością. Pozdrawiam :)

Gość gość
Ja mam 28 lat i też prowadziłem bujne życie erotyczne zazwyczaj z 16to, 17to latkami bo takie mi się najbardziej zawsze podobały. Obecnie mam narzeczoną w wieku 19 lat i mieszkamy razem, jestem najszczęśliwszym facetem pod słońcem. Wyszalałem się dostatecznie i czuję że to już jest ta jedna na milion.

Gość gość
Ja mam 32 lata i nie kręcą mnie nastolatki, bo oprócz dymania, czasem trzeba też pogadać chwilkę, a o czym miałbym gadać z dziećmi? Wolę bardziej kobiety po dwudziestce.

Gość prawik ponad prawem
a ja mam 26 lat i jestem prawiczkiem, tez czuje ze poki sobie nie podymam nastolatek nie pomysle o rownolatce, zreszta z taka 30 letnia kobieta cuzłbym sie jakbym juz pasował sie do trumny,strasznie staro wygladaja....