Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciaza tabletki pytanie

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiam sie czy faktycznie mozna zajsc w ciaze przy zazywaniu tabletek antykoncepcyjnych a dokladnie pominieciu jednej (spoznieniu). Zazywam od poltora roku tabletki. Przez ostatnie kilka miesiecy zazywalam je nie zawsze regularnie. Biore wieczorem ale czasem zapomnialo mi sie i zazylam rano po 12h potem bralam kilka dni rano i znowu wrocilam do brania wieczorem. Sex w miare mozliwosci dosyc regularny przynajmniej raz w tygodniu czasem dwa bardzo rzadko 3 i w ciazy nie jestem. Stad moje pytanie odnosnie zachodzenia w ciaze przy braniu tabletek (regularnym wydaje mi sie to niemozliwe) nawet po pominieciu jednej. Czy sa tu dziewczyny ktore z reka na sercu moga powiedziec zazywaly regularnie i zaszly lub np pominely 1 tabl i tez zaszly w ciaze.

Gość gość
Nie ma 100% antykoncepcji.Nawet przy regularnym zażywaniu można wpaść jak się za szeroko otworzy piczkę

Gość gość
Wiem, ze nie ma 100% antykoncepcji ale mysle ze jednak bardzo bliskie 100% sa tabletki (wiadomo ze nie napisza 100% bo potem firmy by dostawaly pozwy a ciezko udowodnic ze ktos regularnie bral) ale ciekawia mnie faktyczne przypadki a nie ze kolezanka kolezanki siotry itd :) W sieci kobiety sa anonimowe wiec moga byc bardziej szczere czy braly czy nie regularnie

Gość gość
ja z mężem uprawiam seks nawet trzy razy dziennie, zawsze z wytryskiem wewnątrz pochwy. Na początku bałam sie, że mogę wpaść . teraz już nie:) no chyba , że zapomnę jakiejś lub przestaną działać prawidłowo, ale póki co nic takiego się nie dzieje:)

Gość gość
Co to za sex bez konca w srodku.To nie jest nawet bzykanie

Gość izuuucha
osobioscie uwazam, iz jesli bierzesz tabletki regularnie, to nie ma sposobu by zajsc w ciąze. A te wszystkie "siostra, kolezanka itd zaszly w ciaze" to chyba troche jednak sciema :) Po to sie bierze tabletki, aby w ciaze nie zajsc. Jesli bierzesz je systematycznie, nie zapominasz itd, wtedy nie ma szans wg mnie. Szanse sie pojawią, gdy zapomnisz choc jednej, wtedy wg mnie moze sie zdarzyc ze w ciaze sie zajdzie..

Gość gość
No powiem ze ja czasem mialam przeskoiki bralam z opoznieniem wiekszym niz 12h najpierw wieczorem potem przesunnelam po kilku na rano i znowu wrocilam na wieczor i w ciazy nie jestem. Jak pislam wyzej sex nie codziennie ale w kazdym prkatycznie tyg czasem killka razy 1 dnia i tez nie zaskoczylam. Nie martwie sie o ciaze jakby sie trafila to ok biore je zeby miec regularnie "okres" bo tak miewalam nieregularny i ciezko bylo czasem cos zaplanowac Dlatego tez mi sie jakos nie chce wierzyc ze na tabl tak potrafia niektore zaskoczyc.

Gość gość
w tej telewizji same kobiety w ciąży! Kasia Cichopek znowu spodziewa się dziecka :) Tutaj fajna strona na temat gwiazd telewizji: http://teleshow.pl/