Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POMOCY

Polecane posty

Gość gość

hej bylam dzisiaj u ginekologa i powiedzial mi ze mam tylozgiecie. czy ma to jakis wplyw na zajscie w ciaze?

Gość gość
jego trzeba było zapytać

Gość gość
jakiś tam ma, ale niewielki, najlepsza pozycja do zajśćia to od tyłu na pieska

Gość gość
bzdury piszesz, ja mam tyłozgięcie, jest to normalne aczkolwiek rzadziej się zdarza niż przodozgiecie. Mam dwojke dzieci poczeta bez zadnych problemów!

Gość gość
pomocy niech sie ktos wypowie, nie wiem co o tym myslec. powiedzial mi jeszcze ze mam nadrzerke. ale mowil ze nie bedziemy nic z tym robic do pierwszego porodu, a z tym tylozgieciem nie wiem ma to wplyw na zajscie w ciaze, na porod, itd. pomozcie. lekarz powiedzial ze niby nie ma zadnych zastrzezen do mojego ukladu rozrodczego, ale to tylozgiecie? o co chodzi. ja chce miec dziecko.

Gość gość
nie ma wiekszego wplywu na zajscie w ciaze. jednak jezeli chodzi o porod to zdarzaja sie bardzo silne bole krzyzowe. ja mam tylozgiecie i tak wlasnie mi mowiono. pierwszy porod byl tragicznie bolesny wlasnie w krzyzu

Gość gość
czyli nie mam sie czym przejmowac tak? a jesli chodzi o nadrzerke?

Gość gość
skoro lekarz powiedzial ze narazie nic nie trzeba z nia robic to najwidiczniej tak jest. poco chodzisz do lekarza? lepiej wejdz na forum i my Ci wystawimy diagnoze po opisie :)

Gość gość
ech troche mnie to zmartwilo, bo zadania sa podzielone jesli chodzi o tylozgiecie, raz mowila ze ma wplyw na ciaze raz nie. sama nie wiem

Gość gość
mam tyłozgięcie i zaszłam w ciążę w pierwszym cyklu. Mi lekarz wytłumaczył że z przodozgięciem i tyłozgięciem jest tak jak z blondynkami i brunetkami. Występuje to i to, i to i to jest normalne, ale tyłozgięcie występuje rzadziej.

Gość gość
kto ci k***a mowil ze ma wpływ? Jakas tepa wiesniara na kafe? Slabo mi...po chooj do lekarza chodzisz skoro mu nie wierzysz? My ci mamy diagnozę z fusow po kawie postawić?

Gość gość
wypowiedzcie sie prosze

Gość gość
Ja mam tyłozgięcie. Szybko zaszłam w ciąże, w 4 albo 5 cyklu nie pamiętam. Bóli krzyżowych nie miałam, nie wiem czy tyłozgięcie ma na to wpływ. Chyba raczej nie bo te do mają przodozgięcie też maja bóle krzyżowe. Po porodzie moja macica znów wraca do swojego tyłozgięcia :)