Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciezarnaaa

ciaza w tajemnicy

Polecane posty

Gość ciezarnaaa

jestem prawie w 5 miesiacu a moja rodzina jeszcze o tym nie wie.jest to moja 3 ciaza.bylyscie moze w podobnej sytuacji?

Gość gość
a czemu to trzymasz w tajemnicy?ja tez jestem w 5 mcu,wie tylko najblizsza rodzina,a nie mowimy ,bo jeszcze po mnie nie wiedac:P jak ktos spyta to potwierdze,ot co:P

Gość ciezarnaaa
wiem ze zle robie i wczesniej widzialam takie problemy tylko w telewizji;)zyje w nowym zwiazku i bedzie to moje 3 dziecko.moja rodzina ma inne poglady.dla nich dwojka to juz max.

Gość gość
Chyba jesteś młoda,szybko zrobiłaś pierwszą dwójkę a teraz pewnie wpadka z innym i dlatego się boisz.Tylko pisz prawdę.

Gość gość
powiem ci, że mój mąż jest takim ukrywanym dzieckiem, do dnia porodu nawet siostra teściowej nie wiedziała, że ta poszła rodzić do szpitala i on ma dziś o to wielki żal do matki, czuje się gorszy, niechciany i ja go rozumiem, też bym się tak czuła, wspieram go, ale mam żal do teściowej, że tak go skrzywdziła. Miał taką fobię jakby, że nasze dziecko absolutnie nie może być z wpadki tylko planowane, chciane i bardzo kochane, teraz jestem w ciąży i on każdemu się chwali jak tylko jest okazja. Więc albo nie ukrywaj tego dziecka albo zadbaj o to, aby ono nigdy się o tym nie dowiedziało bo widzę po moim mężu, jaka wielka to przykrość dla tego dziecka

Gość gość
ja jestem w 4 mies i też nikt nie wie tylko mąż, i juz sobie wyobrażam reakcje bo przecież 3 dzieci w Polsce to szaleństwo, dlatego puki co nikomu nie powiem, a dziecka chciałam i damy rade

Gość gość
Wyglada to jakbyś się ich bała, a dorosła jesteś śmieszne

Gość ciezarnaaa
do porodu na pewno nie dam rady ukrywac;)macie racje nie powinno sie przejmowac opinia innych!nie byla to ciaza planowana ale kocham dzieci i wiem ze damy rade.pozdrawiam wszystkie mamuski

Gość gość
Nie zwracaj uwagi na taka toksyczna rodzinke, ja mam jedno dziecko pomimo tego że marze o dwójce- rodzinka długi czas wręcz wyśmiewała mnie gdy wspominałam o drugim dziecku. Głupia byłam że dałam tak się zmanipulować teraz mam to w tyłku, nie żyjemy na ich koszt i nie zamierzamy tłumaczyć się z ilośći posiadanych dzieci.

Gość ciezarnaaa
dokladnie jak im sie nie podoba to nie musza utrzymywac ze mna kontaktu.ja kocham dzieci a dla niektorych posiadanie wiecej niz 1 dziecka to juz wielka tragedia!

Gość gość
Dlugo jestes w tym nowym zwiazku i jestes niezalezna finansowo od swojej rodziny?