Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niewiemcosiedzieje

ciaza czy nie ciaza

Polecane posty

Gość Niewiemcosiedzieje

Witam, Zacznijmy od początku. Moja dziewczyna ma cykl okolo 27-30+/- dni. Ostatni okres miala 20/09/2013 trwał do 26/09/2013. Teraz mamy 25 października i teoretycznie już powinna dostać. Kochaliśmy się 17 października z zabezpieczeniem ,jednak w pewnym momencie zsuneła się gumką i została w niej-dziwne wiem nigdy wcześniej się nie zdarzyło O_o. Nie doszedłem na 100% ale wiadomo ,cos mogło ,cokolwiek sie dostać co jednak jest bardzo mało prawdopodobne bo gumkę odrazu wyjąłem i była w polowie na zewnątrz. Jednak myśl zajścia w ciąże mimo wszystko rozważam ,ponieważ do dziś nie ma okresu. Dziś bolały ją przez chwile jajniki,ale dalej ma "śluz". Ostatnio przeżywała dużo stresu,może to jest powodem brakiem oczekiwanej miesiączki ? Skoro kochaliśmy sie 17-stego a okres powinna dostac 17/18/20 ? To jaka jest szansa zajścia w ciąże. Myślę,że znikoma ? Proszę o radę . Dziękuje

Gość gość
w tej telewizji same kobiety w ciąży! Kasia Cichopek znowu spodziewa się dziecka :) Tutaj fajna strona na temat gwiazd telewizji: http://teleshow.pl/