Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmmmmhmmm

proszę Was powiedzcie czy to normalne bo się boję

Polecane posty

Gość hmmmmmmmhmmm

hej , jestem w początkowej co wskazało dopiero kilka testów w pon mam do giną . a chodzi o to że rano temp mam okolo 37 ale teraz mam 38 prawie i strasznie kuje mnie podbrzusze:( ale to aż tak że siku nie mogłam zrobić:(

Gość gość
może byc chory pęcherz ,a to zdarza się w ciąży ale z tym też trzeba do lekarza .

Gość gość
ja sadze ze tu wogole ciazy nie ma tylko stan zaplalny, tez narobilam sobie nadziei, 2 testy na tak i dupa....

Gość hmmmmmmmhmmm
testy były robione wcześniej a to dopiero dziś po południu mi się zrobiło

Gość gość
dobra niech ci bedzie, pisze na swoim przykladzie, mialam tak samo

Gość gość
W ciazxy raczej nie jesteś ja robilam dwa po dwóch dniach spodziewanej @ i po pięciu dniach wyszły pozytywne. Po dwóch dniach klubie w brzuchu bol przy sikaniu gorączka pojechalam do szpitala okazało się zapalenie pęcherza i to mogło zafalszowac wynik ciąży brak

Gość gość
dokladnie oto samo mi chodzi a ta juz sie podnieca

Gość gość
gość dokladnie oto samo mi chodzi a ta juz sie podnieca ; ; ;Gówniaro idż z tematu

Gość gość
gowniaro?? najpierw moze spytaj o wiek tępa krowo mam 31 lat

Gość gość
gość gowniaro?? najpierw moze spytaj o wiek tępa krowo mam 31 lat [ [ [ [ Masz 31lat i odzywki 15latki. Cóż inteligencja i dojrzałośc nijak ma się do wieku

Gość gość
ale co sie rzucasz??? ze 2 osoby Ci to samo napisały??? widac, to Ty musisz byc ta gowniarą skoro nic do Cb nie dociera

Gość gość
Nie ma takiej mozluwosci zeby zapalenie uklady m9czowego powodowaly wytwarzanie w organizmie hormonu hcg. Wiec w ciazy jestes i masz prawdopodbnie zapqlnienie um.

Gość gość
jasne, na kafe sami lekarze:D tylko jak piszę... mi z 2 testow wyszla ciaza a nie bylam w ciazy wiec chyba cos wiem o tym

Gość gość
He he moze i bylas we wczesnej tylko poronilas. Zapytaj gina albo internisty skad sie bierze druga kreska na tescie ciazowym.

Gość gość
Ja się dziwie że dorosłe kobiety mogą być tak głupie, to się w głowie nie mieście. Trzydziestolatka nie potrafi sklecić zdania i powstaje taki bełkot w dodatku chamowaty "dokladnie oto samo mi chodzi a ta juz sie podnieca " Do tego twierdzą iż stan zapalny wytwarza hormon hcg :classic_cool: !! :)

Gość gość
Co za tępaczki :o jak zapalenie pęcherza może wytwarzać hormon HCG? A autorka napisała, że dolegliwości dostała już po zrobieniu testów

Gość gość
heha, tu nawat 17 latka moze napisac ze jest 31 latka tepe pały:D moja mama na tym temacie pisala:D na chwile wyszla i sie zabawilam debilki z was , to jednak prawda do mowia hehe

Gość gość
A co sie dziwicie skoro tu przerywaniec to najlepsza metoda antykoncepcji a po tabletkach sie wpada.... to i zum moze powodowac wytwarzanie hcg.

Gość gość
oj autorko testy czesto oszukuja a mamuska juz ciuszki oglada:D idź ty najpierw potwierdz ta ciaze a potem sie wymądrzaj bo sa rozne przypadki dziecko

Gość gość
Tak rozne przypadki np. Ze przy zum wytwarza sie hcg. Ciekawe czy przy zapaleniu oskrzeli tez? Hi hi

Gość gość
trzeba bylo sie uczyc a nie tylko bzykac, a przynajmniej neta poczytac to bys wiedziala. zegnam

Gość hmmmmmmmhmmm
burzliwa dyskusja , dzięki za odpowiedzi byłam w szpitalu bo bałam się że coś z ciążą, a więc jestem w ciąży , ale najzwyczajniej przeziebilam nerki :) według lekarza ... a co najfajniejsze 4-5tydzień :)dziękuje za odp:)

Gość gość
co za głupota .przecież nawet jak ma się zapalenie pęcherza to nie jest powod dla którego test pokaze 2 kreski!co za bzdury tu piszecie!test pokazuje 2 krechy,bo jest hormon wykrywalny ciążowy i tyle!matko co za ludzie tu siedza?skad macie takie informacje?nie dziwie się,ze połowa w ciaze zajść nie może z takim info hehehe

Gość hmmmmmmmhmmm
swoją droga bardzo nie miłe to że odrazu mówicie nie ciążą albo promienie:( ehhh... każda kobietę tu tak stawianie na nogi

Gość hmmmmmmmhmmm
gość też tak myślałam jeszcze czytałam w instrukcji testu że test w 99 % się nie myli jak poprawnie jest zrobiony

Gość gość
Chamki sfrustrowane tu piszą. Jak dowalą to im się le[piej robi, ale w kosmosie musi być zachowana równowaga wiec wiecie

Gość hmmmmmmmhmmm
aj a wcześniej pod gość to nie ją pisałam ! bo mąż mnie na pogotowie odrazu zawiózł:)