Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czujecie sie w ciąży nieatrakcyjne

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestem w 7 miesiacu ciazy. Czuje sie strasznie..ociezala, brzydka,gruba. Przed ciaza wazylam 54kg. Przytylam do tej pory 7kg. Nie jem duzo, nie napycham sie..ale te wszystkie kg poszly mi w tylek i uda. Wszystkie spodnie za male. Jak patrze na te uda pokryte cellulitem to mi sie rzygac chce. Czuje sie napuchnieta i nieatrakcyjna. Krepuje sie nawet seksu z mezem.. Chce tego dziecka i nie moge sie juz doczekac, ale nie moge zniesc tego ciazowego stanu..

Gość gość
Ja tez jestm w 7 mc przytylam 6 kg waze 56 a cellulit mi sie powiekszyl i czuje sie sflaczala. Biegalam a teraz nie moge bo ciaza zagrozona. Jedrnosc utracilam i szlag mnie trafia. Seksu i tak nie ma bo nie moge. Ale ten cellulit... masakra i miekkie lydki i uda galareta.

Gość perelka2203
Hej . Powiem ci ze to chyba nie zalezy od tego czy przytylas czy nie tylko w każdej z nas w tym okresie buzuja hormony i mamy napady depresji i innych dziwnych rzeczy. ;) ja jestem dopiero na poczatku 4mies a tez czasem mam dola z powodu swojego wyglądu od jakiegos czasu. Mimo tego ze nie przytylam to mam problem z włosami cera itd.

Gość gość
mam to samo, sam flak, nie wspomne o tyłku naleśniku

Gość gość
Naprawde o siebie dbam. Codziennie nawilzam cialo, duzo ruchu, normalnie pracuje, maluje sie, ukladam wlosy. Nie rozleniwilam sie. Ale jak mam sie w cos ubrac, albo sprawdzam czy bluzka pasuje to szlag mnie trafia..odrazu placz i wyrzuty, ze wygladam jak prosiak. Wczoraj mielismy sie z mezem kochac, po jakims czasie zgasil calkowicie swiatlo. A ja zrobilam mu awanture ze pewnie woli mnie nie ogladac i wyobraza sobie jakas inna:( zawsze kochalismy sie przy swietle..nigdy nie powiedzial ze wygladam grubo, ze go brzydze itp. Ale nawet ostatnio zauwazylam, ze przestal piescic moje piersi..sa wieksze, sutki tez duze i czasem leci siara..nie wiem czy sama wyolbrzymiam, czy co;(