Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zażywna mama

Chudniemy po ciąży otyłe mamy grupa wsparcia

Polecane posty

Gość zażywna mama

Witajcie, od tygodnia ćwiczę z Ewą Chodakowską. W ciąży dobiłam do 115 kg, teraz jest 97 kg. A wy jakie macie sposoby, są tu mamy, które są przy kości i chcą to zmienić?? * * * * * *** osoby wyśmiewające się, wulgarne itp. Pamiętajcie jedno-my schudniemy, wy nie zmądrzejecie :]

Gość gość
najlepsze to karmic piersią.ja w ciągu 3 miesięcy wazylam już mniej niż przed ciaza.teraz minely już prawie 3 lata,a ja nie mam wogole zbędnych kg

Gość exdebill_znowu_po_wakacjach
a ja bym powiedziała, że najgorzej;) w ciążach tyle nie przytyłam co karmiąc... ładny wynik - tak trzymaj!

Gość gość
Ja schudłam karmiąc tak bardzo że miałam bardziej płaski brzuch niż przed zajściem w ciąże. Przestrzegałam diety i ciągle praktycznie sama opiekowałam się dzieckiem co daje po duupie gdy dziecko budzi się co 2h w nocy na karmienie. Póżniej polecam długie spacery i dziecko się dotlenia a mama ma kondycje.

Gość gość
to chyba zarłas za dwóch ,albo same smieci.wszystkie moje znajome chudły przez kp.

Gość exdebill_znowu_po_wakacjach
z jedzeniem był róznie, bo byłam jeszcze na diecie eliminacyjnej przez jakiś czas, ale generalnie jeśli w dzień jakoś się trzymałam to wieczorem się kumulowało i miałam okrutne napady głodu

ja mam też dużo do zrzucenia po ciąży urodziłam miesiąc temu i zostało mi 15 kg. zapraszam cię autorko do zrzucania zbędnych kg na inne forum bo tu to cię szakale zjedzą, ja wspieram się na tematach dotyczących diet temat: odchudzanie z dużej wagi zapraszam panie i panów

Gość gość
omg 115kg? ile dziecko ważyło?

Gość gość
Z tym karmieniem to jest loteria, albo w jedną albo w drugą stronę. Ja też schudłam dopiero po skończeniu karmienia. Kilogramy wtedy same schodziły, nie musiałam totalnie nic robić.

Gość zażywna mama
Ja nie mogłam kp, ale to nie o tym temat. Co do docinek-odpowiedziałam na nie w temacie :) czy mnie tu zjedzą? Raczej zmotywują, bo to już zawarte w temacie he he. Ja też dużo sama opiekuje się dzieckiem, mieszkamy u moich rodziców ale mama przejela tylko gotowanie-reszte robie sama. Moj Maly raczkuje wiec usiasc to za przeproszeniem tylko na ubikacji moge. W dzien spi TYLKO na spacerach-jak jest ladna pogoda spacerujemy ok 4h lacznie czasem 5-wychodzimy 2 razy. Teraz od tygodnia jak juz pisalam cwicze z Ewa, ale dopiero od 2 dni jestem w stanie zrobic cale 40 minut z nia :) teraz robie skalpel. Kolezanko a to forum jest na kafeterii? Mozesz dac linka?

Gość gość
Dla młodych mam proponujemy specjalne zestawy treningowe Ewy Chodakowskiej. Specjalnie dla kobiet po ciąży. :) Dostępne na www.wrytmiekobiety.pl