Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość princessax

Gdzie kupic dziecku buty na zime

Polecane posty

Gość princessax

Dla dziecka 1,5 rocznego. Co polecacie TANIEGO ? Pytam bo nie mam kiedy jeździć i przeglądać więc nie jestem rozeznana

Gość gość
ja kupuje w ccc.tylko zawsze patrze czy się wyginają,bo moje dziecko nie lubi sztywnych.

Gość gość
ccc jest tanie , lekko badziewiaste, moze warto pochodzic po rynku i kupic jakies tansze botki ze skory?? ewentualnie sieciowki, typu Tesco, Carrefour? ewentualnie allegro, chociaz tam to bym sie bala kupowac pierwsze zimowe buty

Nie muszą być aż takie mega trwałe bo większość czasu bd w wózku. Od czasu do czasu trochę pochodzi po podwórku ale to naprawdę rzadko. Chodzi mi żeby były ciepłe i wygodne. Ktoś jeszcze się wypowie?

Gość gość
Z tanich ccc walky. Fajne śniegowce za 69 zł, a z karta jak była promocja kupiłam za 52. Już trzeci sezon je kupuje dzieciom i jeszcze się nie zawiodłam. Ciepłe, nieprzemakają i wygodne

Gość gość
mamuski polecaja Lidla:D:D:D

Gość gość
Autorko ale weź pod uwage że zima trwa kilka mies, i to że teraz maluch nie chodzi nie oznacza że w marcu, lub w kwietniu( w tamtym roku był wtedy śnieg) nie będzie chciał dreptać. Zobaczysz jak ujrzy śnieg to zmieni zdanie. A po drugie znam mało dzieci które w tym wieku lubią siedzieć w wózku.

Gość gość
A są teraz jakieś fajne buty w ccc w rozmiarze ok. 22?

Gość gość
są. oglądałam z lasockiego skórzane od 120 do 150