Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego wypowiadacie się w tematach o których nie macie zielonego pojęcia

Polecane posty

Gość gość

ile razy jest tak, że wprowadzacie w błąd? mam pojęcie o temacie - udzielam odpowiedzi, nie mam pojęcia - siedzę cicho.

Gość gość
a możesz podać jakiś przykład bo tak sobie coś ubzdurałaś i coś ci się wydaje

Gość gość
no właśnie, podaj przykład

Gość gość
Tak jest, tumanice chcą się dowartościować.

Gość gość
niekoniecznie sobie ubzdurała, kiedyś był temat o urlopach macierzyńskich a odpowiedzi z księżyca, ni jak się miały do ustawy.

Gość gość
tutaj raczej chodzi nie o wypowiedzi typu "dobra rada" tylko np. z dziedziny medycyny albo prawa

Gość gość
no wybacz, ale dane o urlopach można wyszukać za pomocą gogle, a jak jakaś tumanica tego nie potrafi to dobrze, że spotkała ją nauczka, niech się pyta u źródła a nie na forum pogaduszkowym

Gość gość
bo tutaj niektórzy piszą.... żeby pisać, nie ważne czy to jest prawda czy nie :/

Gość zażywna mama
Chcecie przykladow prosze-niestety nie podam linkow bo jestem na tel. Moja grupa wsparcia o odchudzaniu i tekst "zarlas za dwoch" mnie to ni ziebi ni grzeje bo wiem jak jadlam :) kolejne-ktos odkopal tu kilka dni temu temat sprzed roku-jak ubrac noworodka gdy wychpdzi dziewczyna w grudniu ze szpitala-kazdy pisal o wszystkim a NIKT wtedy nie odpowiedział na temat. Ostatnio dziewczyna pisala czy jak jej dziecku wyszedl pierwszy gorny zabek nie dolny to czy moze to oznaczac jakies problemy-podejrzewam po jej wpisach ze bala sie czy dziecko ma dolne zalazki zebow. wspomniala ze dziecko ma 9 mcy a ktos ja objechal ze pozno?! zaczelo zabkowac, dalej wymieniac?

Gość gość
ja pamiętam temat o interpretacji wyników badań...laska zapytała, czy ma w porządku wyniki hormonów: LH, TSH, FSH. A mądre głowy, jedna po drugiej pisały, że ma prolaktynę podwyższoną...gdzie nawet wyniku nie podała :O same doktorowe tu siedzą :D

Gość gość
bo tu sa same debilki ktore madre udaja

Gość gość
ej tam-i tak najgorsze sa krytykantki imion :D

Gość gość
Nie, to nie bylo tak. Ona podalam prolaktyn,fsh i lh a kazdy jej mowil,ze tsh ma za wysokie :P Mnie wlasnie draznia odpowiedzi z dziedziny medycyny,bo to moja dzialka,ze.tak powiem, i jak widze jak sie niektorzy osmieszaja,jak np.w tym przypadku to az mi sie nie chce odpisywac. Sama po studiach( akurat analityka) czasem.czegos nie wiem,nie pamietam,ale ekspertki z kafe sa super zaj..bistymi diagnostkami:)

Gość gość
no dokladnie napisalam niedawno,ze dzieci znanych mi lekarzy itp, maja imiona kojarzace sie IM Z PATOLOGIA,ze tez pochodza z patologicznych rodzin:D

Gość gość
Bo ludzie tu nie ponoszą odpowiedzialności za swoje wypowiedzi a piszą bo mają kompleks niższości i lubią poudawać (nawet przed sobą) że coś wiedzą.

Gość gość
Chyba probuja sie dowartosciowac. I te ca glupio krytykuja I te co glupio sie wypowiadaja. Czesc z nich to nawiedzone fanatyczki -zwolenniczki.tak po prawdzie to malo jest tu osob ktore mozna zapytac o cos albo podyskutowac. Dzisiaj chyba pierwszy raz nie zostalam wyzwana za swoje poglady przez osobe ktora miala te poglady inne. Wywiazala sie dyskusja z argumentami ale bez ublizania sobie.generalnie to az mi sie nie chce logowac juz na kafe.

Gość gość
Prawda jest taka że wszystkie mamy zadatki na przyszłe wszystko wiedzące teściowe :D. Przyznam że i mnie często kusiło żeby sobie popisać, pofilozofować na temat na którym nie koniecznie się znałam ale już tego nie robię, potrafię nawet bezbłędnie wyczuć jakie kto ma intencje zakładając dany temat i cedzę je jak przez sito i wiecie co? Czuję się o wiele mądrzejsza przez to bo nie udaję ani nie wdaję się w manipulacje.

Gość gość
za 2lat beda rzadzic tematy "moja synowa jest nieodpowiedzialna" i "jak mnie wkurza moja tesciowa " :D

Gość gość
To jest prawda. Ja pracuję w kadrach i często muszę prostować tematy dot kodeksu pracy. Najlepszy tekst ostatnio to jakas dziewczyna pisała, że pół roku trzeba pracować zanim na l-4 się pójdzie.