Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czyjeto

chciałabym tylko kiedyś się dowiedzieć że tęsknił

Polecane posty

Gość czyjeto

że żałuje swoich decyzji i tylko tyle by mnie usatysfakcjonowało nie chcę już od niego nic, nie chcę go nawet juz widzieć, ale jednak świadomosć, że tęskni i ze się pomylił dałaby mi dużo siły, zeby sie podnieść nic nie było, a boli jakbym straciła cały świat, jakie to dziwne i jakie głupie jednocześnie

Gość gość
glupio bedzie mu sie przyznac, ale moze po smierci sie dowiesz

Gość l___a
mam podobnie do Ciebie,chcialabym sie dowiedziec, ze to cos dla niego znaczylo,ze nie bylam przypadkowa,ze mnie kochal.I wiem ze takie cos uwalnia, bo juz od jednego faceta po latach to uslyszalam.Poczula sie wtedy wolna i moglam pozegnac dawne uczucia.

Gość czyjeto
i właśnie o tym mówię, właśnie o to mi chodzi, o to uwolnienie niby powinno się samemu pracowac nad swoimi emocjami,żeby być niezależnym od opinii i uczuć innych, ale to jest zupełnie inna płaszczyzna

Gość l___a
jestesmy istotami stadnymi i podlegamy wplywom z zewnatrz.Albo poprostu jestem slaba i nie umialam sobie poradzic inaczej. Ale to wyznanie pomoglo i uwolnilo mnie. Teraz chcialabym cos podobnego uslyszec od innego. Te slowa 'nie wiem dlaczego cie zostawilem przeciez pragnalem byc z toba' i inne pozwolily mi na nowo uwierzyc w siebie i sciagnely ciezar z mej psychiki.

Gość gość
jakby tesknil, to zrobilby wszystko zeby byc z toba. On juz nawet nie pamieta o twoim istnieniu.

Gość gość
Dokładnie, ma cię w d***e.

Gość l___a
Czasami juz sie nie uda byc razem bo kazde ma swoje zycie,ale to nie chodzi o powrot do siebie tylko o uslyszenie ze bylo sie kims waznym dla tej osoby.

Gość gość
byłas dla mnie wazna

Gość gość
Nie robcie kobietom glupich nadziei ! Niektore tez maja uczucia- podobno.

Gość l___a
Nawet nie wiesz kim jestem.

Gość gość
czasem nawet nie chodzi o miłosć z związku, ale o przyjaźń. chciałabym wiedzieć, ze mój 'przyjaciel' żałuje', ze zrujnował nasza przyjaźń i że mu mnie brakowało i brakuje.

Gość l___a
Mysle ze mu brakuje bo przyjazn to cos niepowtarzalnego. Ja bym sie chciala dowiedziec ze mnie kochal.

Gość gość
a ja tylko tego,czy mu mnie brakuje i czy żałuje, że nasza przyjaźń się rozsypała

Gość gość
jeśli dzisiaj nie kocha to znaczy , ze nigdy nie kochał, a co najwyżej był zakochany, takze masz zagadkę rozwiązaną

Gość gość
Ludzie komplikuja niepotrzebnie zycie sobie i innym. Najlepiej spotkac sie , zadzwonic, porozmawiac i wyjasnic sobie sprawy. Albo po prostu miec troche przyjemnosci z bycia z kims. Jesli ma sie ochote oczywiscie. Zycie jest bardzo krotkie.

Gość gość
pouzywal sobie na tobie , jak zobaczyl ze sie za bardzo angazujesz uczuciowo to dal dyla. Nie widzial w tym zadnej przyjazni ani milosci. Sama sie nakrecilas.

Gość l___a
Autorko a moze podswiadomie chcialabys sie dowiedziec ze czul cos do Ciebie wiecej?

Gość l___a
Spotkac porozmaiac jak najbardziej tak ale to jest taka delikatna sprawa ze musi to naturalnie wyplynac bez nacisku i despercji.Z tym pierwszym dowiedzialam sie dopiero po 10 latach.Ale warto bylo tyle czekac bow weim ze to bylo szczere wyznanie.

Gość gość
"l___a mam podobnie do Ciebie,chcialabym sie dowiedziec, ze to cos dla niego znaczylo,ze nie bylam przypadkowa,ze mnie kochal.I wiem ze takie cos uwalnia, bo juz od jednego faceta po latach to uslyszalam". O Matko Boska, aż krzesło pode mną chybotnęło w niedowierzania! A jesteś pewna, że nie pomyliło Ci się to ze spotkaniem Yeti?! W końcu znacznie łatwiej spotkać Yeti niż usłyszeć od mężczyzny "przepraszam", gdy się wobec nas okropnie zachował, zwłaszcza na zakończenie związku lub przyjaźni.

Gość gość
Nie no, nie żartuj, jak mozna potraktowac serio słowa "'nie wiem dlaczego cie zostawilem"? Dla mnie to brzmi jak popisowa próba mydlenia oczu, by się wybielić w oczach dziewczyny, którą się zraniło. Ja bym w życiu w takie tłumaczenia nie uwierzyła, bo JAK MOŻNA NIE WIEDZIEĆ, DLACZEGO SIĘ KOGOŚ ZOSTAWIA?! Co on był niby niedorozwinięty umysłowo, że nie wiedział, co robi? No przepraszam, ale dla mnie to totalny kit dla usprawiedliwienia siebie, a Ty to łyknęłaś jak żuraw.

Gość gość
Zresztą ten Twój amant miał wystarczająco dużo czasu, bo jak piszesz aż 10 lat, na to, aby przez ten czas przygotować sobie znacznie bardziej wiarygodną i przekonującą (bo już o prawdziwej nawet nie wspominam) wymówkę. A on przez tyle lat nie włożył w to nawet takiej odrobiny wysiłku. Dobrze dla Ciebie, że już z nim nie jesteś, po co Ci ktoś, kto kłamie Tobie jak z nut, i to jeszcze prosto w oczy?

Gość gość
Naprawdę jesteś aż taka głupia, oczekujesz że powie ci że wolał inną, ale nie wyszło no to teraz szuka głupiej i najbardziej ty się nadajesz? :D

Gość gość
...ulży ci, będziesz szczęśliwa po czymś takim? :D

Gość l_____a
Tak wierze mu bo nie mial zadnego interesu w tym zeby mi mydlic oczy i klamac.Oboje dojrzelismy i zyciowo i do trudnych rozmow i te wyznania to nie byl jednorazowy wyskok.Przegadalismy mnostwo czasu o tym co bylo miedzy nami i dlaczego nic z tego nie wyszlo. To nie byly tylko te slowa ktore tu zacytowalam ale mnostwo, mnostwo innych ktorych nie chce na forum publicznym przytaczac. Dlatego wierze ze u autorki tez jest mozliwe ze jej przyjaciel mysli o niej teskni i zaluje urwanego kontaktu. Faceci mimo wszystko tez maja uczucia.

Gość gość
Wiem juz o tym. Bedziesz lepiej soac?