Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

APATIA

Polecane posty

Gość gość

Po tym jak 4 miesiące temu odeszła ode mnie jedyna kobieta jaką kochałem nie jestem w stanie rozmawiać z kobietami. Żadna nie jest taka jak ona. Niby jestem szczęśliwy ale część mojego życia została przerwana i rozczarowana na kawałki. Poświęcam się mojej pasji, nauce i sporcie ale mimo tego szczęścia czuję się tak jakby połowa mnie mimo już braku uczucia wobec niej została bezpowrotnie utracona. Nie potrafię od tamtego czasu bardziej zaufać ludziom. Mój pogląd na świat z romantycznego zmienił się na bardzo bezwzględny. Ile czasu potrzeba zeby apatia minęła. Nic mnie nie potrafi wzruszyć. W zasadzie stałem się dzięki temu totalnie samowystarczajacy. Dzięki temu włączyłem się z chorej manii imponowania znajomym, jakiś mani żeby coś komuś udowadniać. Czuję się dzięki temu wolny, samodzielny z wyznaczonymi celami. Jednak moją cząstką gdzieś jest. Ile czasu potrzeba zeby ta pusta się wypełniła?

Gość gość
A ja myślałem że to właśnie ona! Terax śmieje się ze znajomych którzy mają po 20 lat i chcą zakładać rodziny już za rok i dwa lata. Może pieniądze szczęścia nie dają Ale na pewno ułatwiają.