Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest mi wstyd za ojca i brzydzę się go

Polecane posty

Gość gość
Kto chodzi na prostytutki, uwaza taka prace za normalna.Problem w tym, ze on dupczy panienki .ktore sa w tym samym wieku corki. Dla mnie to jest zboczeniem.

Gość gość
Może on chce Cię w******ć?????? O.o

Gość gość
Jaka ty jesteś głupia mając 19 lat musisz już wiedzieć ze człowiek nie żyje tylko woda i chlebem !!!gdzie ty kończyłam edukacje ile książek przeczytałaś ?

Gość gość
Ale jesteś pusta ma płacić za stare k***y co ty byś wybrała ? Starego chłopa czy młodego rąbajło ciekaw jestem stare prostytutki to czyszczą klozety siedzą w szatni nikt ze zdrowym rozumem nie bierze staroci a co powiesz jak aktor79 letni ożenił sie z 20 letnia Kamila ? Jak pójdziesz z domu na swoje przypuszczam ojciec weźmie młodsza od ciebie w tedy szczeka ci spadnie !!! Do kolan bo moim zdaniem myślisz macica rozum ja u kury !

Gość gość
Ojciec wychował dawał jeść dbał nie ułożył sobie życie by tobie dać jak najwiecej ; ty go nienawidzisz wychował żmije niewdzięczna babę Teoje rówieśniczki cieszą sie bardzo jak tato przyjdzie i mowię tobie z wielka przyjemnością robią mu loda i inne jego polecenia fantazje za 100zl powinnaś sie wstydzić wlanej głupoty ja bym wywalił ciebie ja stoisz na ulice bo pojadlas wszystkie rozumy ulica by nauczyła ciebie pokory łykała byś łzy i na kolanach do ojca byś przyleciała jak by ktoś spsocił ci porządne lanie zamkną w piwnicy i w kilku cię przelecieli to twój kręgosłup nabrał by mądrości ale to ciebie spotka mądralo

Gość gośćz
Mogę sobie wyobrazic Brocha myślała ze ojciec ja będzie adorował do końca życia łożył na lenia w Donu a tu odkryła ze ojciec rozdaje karty i żyje swoim życiem na które cieżko zarabiać musi ty poszukaj chłopa wyjdź z domu i daj ojcu odpocząć baba z wozu koniom lżej masz ręce mas

Gość gość
gość 2013.10.26 Kto chodzi na prostytutki, uwaza taka prace za normalna.Problem w tym, ze on dupczy panienki .ktore sa w tym samym wieku corki. Dla mnie to jest zboczeniem. Tu jesteś naprawdę tak ograniczonym człowiekiem? Mimo że nie pochwalam korzystania usług prostytutek skąd pewność że korzysta z usług młodych kobiet? Przecież wystarczy obejrzeć pierwszą lepszą stronę z tego typu panienkami by się przekonać że ten zawód uprawiają kobiety od 18 do XX lat. Może się spotykać równie dobrze z kobietami koło 40 czy 50.