Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZEMU NIE MOGĘ ZAJŚĆ W CIĄŻĘ

Polecane posty

Gość gość

oboje jestesmy zdrowi, wyniki mamy prawie ksiazkowe, a od 3 lat nic, czemu? jestesmy po 30-stce

Gość gość
próbujcie do skutku, ja zanim zaszłam w 1 ciąże miałam 4 lata seksu bez zabezpieczeń potem po kolejnych 4 latach bez antykoncepcji kolejna ciaża, jestem mamą tez zdrowi czasem tak bywa, działąjcie aż zaskoczycie

Gość gość
próbujcie do skutku, ja zanim zaszłam w 1 ciąże miałam 4 lata seksu bez zabezpieczeń potem po kolejnych 4 latach bez antykoncepcji kolejna ciaża, jestem mamą tez zdrowi czasem tak bywa, działąjcie aż zaskoczycie

Gość gość
a jakie badania macie za sobą?

Gość gość
wszystkie jakie przeprowadza sie by poznac przyczynę:)

Gość gość
więc jeżeli hormony i nasienie w porządku, jajowody drożne, to pozostaje jedynie próbować dalej

Gość Lilaaaaa
Ja tez nie potrafie zajsc to moj 17 dzien cyklu a ja nawet jeszcze owulacji nie mialam, jak bedzie jutro jak temperatura podskoczy i bedzie sie utrzymywac przez minimum 3 dni,to znaczy ze byla a to juz bedzie tylko Dzieki Bogu ... My nic nie mozemy zrobic tylko Bóg jest w stanie, jesli On bedzie chcial to bedzie dzidzius :)

Gość gość
Co to jest wszystko? Wszystko to wg mnie: hormony badane w odpowiednich dniach cyklu, badanie nasienia, monitoring cyklu, badanie drożności jajowodów, a najlepiej histeroskopia, żeby ocenić budowę macicy, badanie wrogości śluzu, potem inseminacja?