Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w czym problem

Polecane posty

Gość gość

Mam 25 lat. Skończyłem medycynę,znam trzy języki. Pracuję w szpitalu na stażu, mam sklep internetowy z którego pochodzi mój dochód i dwa mieszkania. Jeżdżę nowym sportowym autem. Mam licencje pilota, latam w zawodach akrobatycznych. Biegam, z sukcesami kończę ogólnopolskie biegi na 10 i 20 km. Ćwiczę, mam 183cm i 74kg wagi. Jestem wysportowany. Z twarzy przystojny. Do tego potrafię rysować co zajmuje mi każdą wolną chwilę.Kilkukrotnie słyszałem od kobiet ze jestem najbardziej eleganckim i wychowanek facetem jakiego znają. Przez studia nie interesowałem się imprezami bo nie miałem czasu i mi się nie chciało. Nie interesowały mnie panny kktóre upijaly sie przed 22 i odwalaly numery. Teraz jestem sam. Czy mam tak bardzo beznadziejny charakter, a może nie o to chodzi?

Gość gość
moze jesteś zbyt doskonały? :o

Gość gość
Jak mozna być zbyt idealnym

Gość gość
Nie ma to jak staszek. Człowiek który przegrał życie xDDD

Gość gość
jak dla mnie to za mało umiejętności i za mało osiągnięć jeszcze posiadasz, kształć się dalej, może jeszcze jakieś licencje na jacht, może paralotnia, może skoki spadochronowe, może w karate się byś wyszkolił dużo ci jeszcze tego zostało itd. itp.

Gość gość
Poznasz jeszcze odpowiednia dla siebie..... wierze w to. Taka, ktora uszanuje Twoje doskonalosci.

Gość gość
Moja wina ze latanie to pasja którą dał mi ojciec? Mam się wyprzeć tego że kocham latać a biegam żeby trzymać formę do lotów? Języki znam bo są potrzebne a sklep bo lubię pieniądze i samochody. Dlaczego tylko w moim otoczeniu są tylko pozerki i chorym ego. Gdzie są te wariatka z pasją, marzycielki które się szanują.

Gość gość
niestety nie mozna byc az tak idelanym kobiety wola nie idealnuch facetów

Gość gość
To nie jest tak że nie mam powodzenia ale dlaczego kobiety wokół mnie nie mają charakteru? Zero pasji i celów. Od imprezy do imprezy...

Gość gość
Ja nie mam pasji... i zyje i mam sie dobrze:)

Gość gość
Głupi ludzie też nie wiedzą że są głupi.

Gość gość
Dużo mi mówi... Przez 3 lata byłem kieszonkowcem-w liceum. Okradalem dla frajdy. Zawijalem i oddawalem z notatka albo bez pieniędzy. Czasami mam wrażenie że to kara.

Gość gość
Jesteś wartościowym człowiekiem 99% ludzi przynajmniej tych których ja znam jest bez wartości. Jesteś unikatem, trudno będzie Ci znaleźć kogoś na swoim poziomie.

Gość gość
Dla mnie masz dwie istotne wady niestety: brak skromności oraz jak się domyślam, nieumiejętność tańczenia. Też mam szerokie wykształcenie i różne zainteresowania, ale mężczyzna, który nie tańczy (nie mówię tu o imprezowaniu w stylu chodzenia na popijawy), jest jak tort bez kremu.

Gość gość
Fakt. Nie jest skromny, ale wiem zw mam się czym chwalić. Z drugiej strony mało kto wie co robię poza pracą w szpitalu.