Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wredna wiedzma 1111

problem z facetem

Polecane posty

Gość wredna wiedzma 1111

ostatnio dowiedzialam sie, ze facet pisze do bylej z ktora obiecal nie rozmawiac, mam wrazenie, ze on caly czas cos do niej czuje:( i nie mam pojecia co z tym zrobic:-/

Gość gość
Ile byli ze soba, ile czasu minelo od rozstania, ile go znasz, ile jest z Toba.

Gość gość
jak pisze to tęskni a jak tęskni to kocha musisz sobie odpuscic taka prawda

Gość gość
widać ciągle o niej mysli i ma ja za swój nieodścigniony ideał

Gość wredna wiedzma 1111
oni byli ze soba cos okolo pol roku, potem poznal mnie, oni sie rozstali i my jestesmy razem prawie 4 lata:-/ nie moge uwierzyc, ze dalam sie tak dlugo oszukiwac

Gość gość
o ja nie moge, toz chwilke byli ze soba, dlaczego sie rozstali, po ile lat macie?

Gość gość
teraz pisanie później spotkania a tobie będzie oczy mydlił

Gość wredna wiedzma 1111
on poznal mnie i odszedl od niej. Powiedzial mi dopiero po kilku miesiacach spotykania sie ze mna, ze ja zostawil dla mnie, wczesniej nie mialam pojecia, ze mial dziewczyne. Ja mam 24 on 27. Tak poza tym nie mialabym nic przeciwko rozmawianiu z nia, gdyby nie to, ze bardzo mnie z jej powodu skrzywdzil wiec postawilam mu ultimatum albo ona albo ja. Calkowicie sie od jednej odcina bez zadnych polsrodkow, a teraz okazuje sie, ze czasem do niej pisuje:-/

Gość gość
a dlaczego obiecal z nia nie rozmawiac? moze rozstali sie w przyjazni?

Gość gość
To jakis frajerzyk skoro zostawil ja dla Ciebie. Moze chce dwie miec?

Gość wredna wiedzma 1111
nie rozstali sie w przyjazni

Gość wredna wiedzma 1111
nie mam pojecia co robic:( odejsc? kolejne ultimatum? juz nawet nie licze ile ich bylo w zwiazku z jej osoba:-/

Gość gość
ona tez jakas dziwna, ze nadal z nim kontakt trzyma.

Gość wredna wiedzma 1111
ten kontakt wyglada tak, ze sa to 2-3 krotkie rozmowy do czasu az sie dowiem, pozniej przerwa kilkumiesieczna i znowu. Ale ostatnio napisal jej, ze za nia teskni:-/ strasznie mnie boli fakt, ze osoba ktora podobno mnie kocha teskni za inna kobieta:(

Gość gość
Powinnyscie obie go w d**e kopnac :)

Gość wredna wiedzma 1111
i tak zrobie:-/ o ile znowu sie nie zlamie:-/ jestem daleko od domu, tylko z nim, niewielu znajomych, zadnych bliskich, ciezko bedzie sie pozbierac:(

Gość wredna wiedzma 1111
juz nawet nie mam sie do kogo zwrocic:( i to tez przez niego

Gość sdgdgdd
" i to tez przez niego" w sensie?

Gość gość
znam to z autopsji rozstal sie z była glowe zawracal a efekt był taki ze odszedł do niej bez słowa teraz oglądam czasem jak to się bawia super na wczasach,ale nigdy więcej i tobie tez radze rozwiazac ten problem

Gość wredna wiedzma 1111
"i to przez niego" w sensie, ze jemu nie podobali sie moi przyjaciele i on zepsul moje relacje z nimi. Odciagal mnie od nich az wreszcie stracilam z nimi kontakt. Wiem, to glupota z mojej strony, ale glupia, zakochana osoba zrobi wszystko dla tej drugiej strony, szkoda tylko, ze ta milosc okazuje sie jednostronna:(

Gość gość
no z tym to akurat twoja wina wiec nie zwalaj na niego, poswiecilas przyjaciol dla niego, twoj wybor

Gość wredna wiedzma 1111
mialam na mysli, ze to z jego powodu, a nie doslownie przez niego, wytlumaczylam przeciez, nie zmusil mnie do niczego, postawil ultimatum albo ona(przyjaciolka) albo on, wiec wybralam. I obietnicy dotrzymywalam, szkoda tylko, ze on nie potrafil sie odwzajemnic tym samym:(

Gość djfosdfj
czyli przehandlowalas przyjaciolke zeby mis bardziej cie kochal? o matko i corko sam warunek ja albo przyjaciel nie miesci mi sie w glowie i duzo mowi o osobie, ktora takie ultimatum stawia

Gość wredna wiedzma 1111
z ta przyjaciolka zdarzyla sie nieprzyjemna sytuacja i to po tym musialam stanac po ktorejsc stronie, wybralam jak wybralam. Wiem, ze jestem glupia:-/

Gość djfosdfj
no jestes, pal licho sytuacje z przyjaciolka bo mleko sie juz rozlalo ale stawiasz ultimatum, on je olewa a ty sie zastanawiasz co robic?

Gość gość
"gość jak pisze to tęskni a jak tęskni to kocha musisz sobie odpuscic taka prawda". ??? Kto wymyślił takie cudo? Od kiedy to zawsze męskie "tęsknię" oznacza "kocham"? Ile razy mężczyźni gadają takie rzeczy, wcale naprawdę nie wiedząc, co do kobiety czują albo w ogóle traktują "tęsknię" jako jedynie bajer.

Gość wredna wiedzma 1111
djfosdfj nie tyle sie zastanawiam bo juz mu powiedzialam co zrobie i ze juz wiecej mnie nie oszuka. Tyle, ze boje sie, ze sie zlamie i znowu zostanie jak zacznie przepraszac i obiecywac. Dlatego napisalam tutaj:( zeby mnie otrzezwilo w razie czego, znajac bezstronne opinie innych

Gość wredna wiedzma 1111
zostane*

Gość djfosdfj
jak sie zlamiesz to on bedzie z jeszcze wieksza checia krecil na boku? wiesz dlaczego? bo wie doskonale, ze wystarczy przeprosic i robic dalej swoje, szanuj sie troche, bo on cie szanuje pozwalaas mu na to do tej pory i chyba czas z tym skonczyc, definitywne zerwanie kontaktu bardzo pomaga, zero rozmow, jak masz slaba wole to w ogle wiadomosci od niego nie czytaj

Gość wredna wiedzma 1111
czas zeby z tym skonczyc juz dawno minal, tylko za kazdym razem uleglam. Tym razem zamierzam byc silna, zadnych jego tlumaczen czy przeprosin, za dlugo wciskal mi swoje bajki:-/ A to zeby sie od niego calkowicie od razu odciac nie jest mozliwe na "juz". Mieszkamy razem, dlatego jak najszybciej musze cos znalezc, zeby sie dluzej nie meczyc, ale to moze potrwac kilka dobrych dni:-/