Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

co ja najlepszego robię

Polecane posty

Gość gość

...odtrącił mnie facet i od tego się wszystko zaczęło. jestem bardzo samotna, nigdy nie byłam duszą towarzystwa a po tym jak on mnie zostawił to już w ogóle przestało mi zależeć na kontaktach ze znajomymi. w każdym razie teraz jestem praktycznie sama, nie mam znajomych. wariuję z tego powodu. nie mam z kim pogadać, nawet o głupotach. nawiązałam parę znajomości przez internet, mówię tu o znajomości z facetami. rozmawiam z nimi prawie codziennie, oni mi na każdym kroku dają do zrozumienia, że im się podobam i że chcieli by mnie poznać. możliwe, że kłamią, że każdej to mówią. czuję taką pustkę bo choć z nimi rozmawiam już dłuższy czas to ciągle porównuje ich do tego, który mnie zostawił. nie podobają mi się oni fizycznie, działają mi na nerwy zazwyczaj ale przynajmniej mam z kim pogadać. cholernie tęsknię i próbuje nimi jakoś wypełnić tą pustkę...wobec nich zachowuje się jak beztroska dziewczyna a w głębi duszy płakać mi się chce, że żaden z nich to nie on...chciałam kogoś poznać, zakochać się ale pamięć o tamtym wciąż mi nie daje spokoju...czy już tak zawsze będzie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować