Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szybkariposta

nowa powieść o Wiedźminie

Polecane posty

Gość szybkariposta

w sprzedaży od dziś jest nowa powieść Sapkowskiego Sezon Burz obecnie trwa przedsprzedaż na allegro, z darmową dostawą jeszcze przed oficjalną premierą, to gratka długooczekiwana dla fanów sagi

Gość gość
dopiero Sezon Burz? wolne rzarty? a Piaski Gobi?

Gość gość
a co jedno ma z drugim wspolnego ? sezon burz to dodatkowa historia w sadze o Wiedźminie

Gość gość
dzis juz zakupilam :D

Gość tatuajegirl
a są jeszcze?

Gość gość
co jest jeszcze? to jest dopiero sprzedaz przedpremierowa ;)

Gość ricoretta
"sezon burz to dodatkowa historia w sadze o Wiedźminie" A starzy bohaterowie też będą się pojawiać?

Gość tatuajegirl
a nie wolisz przeczytać i sama się dowiedzieć? jak wolę wiedzieć jak najmniej bo to jedna z moich ulubionych sag i chcę mieć niespodzianki

Gość niGHTmaREe87
To nie czytaj komentarzy w internecie, to będziesz mieć niespodzianki. A ja osobiście wole wiedzieć, czy to jest kontynuacja sagi, czy kompletnie o czymś innym książka.

Gość gość
>>>>to jest dopiero sprzedaz przedpremierowa oczko.gif >>>> to nie jest sprzedaz zamowien, to realne ksiazki sprzedawana przed premiera, jesli zamowisz jescz 29.10 to otrzymasz sezon burz w paczkomacie 31.10 !!!

Gość gość
>>>>A ja osobiście wole wiedzieć, czy to jest kontynuacja sagi, czy kompletnie o czymś innym książka.>>>> oficjalnie Sapkowski mowi ze sezon burz to nie jest prequel sagi, ani tez jej kontynuacja to historia wpleciona w znana nam juz fabule poprzednich czesci, taki nieopisany wczesniej watek

Gość Himmuś
Książka nie opowiada o Geralt'cie :(

Gość Vohima
"Książka nie opowiada o Geralt'cie" Nie prawda. Książka jest o Geralcie, ale to nie jest prequel ani kolejna część sagi.

Gość gość
[gość >>>>to jest dopiero sprzedaz przedpremierowa oczko.gif >>>> to nie jest sprzedaz zamowien, to realne ksiazki sprzedawana przed premiera, jesli zamowisz jescz 29.10 to otrzymasz sezon burz w paczkomacie 31.10 !!! ] no a co ja napisalam???? laska sie pyta czy sa JESZCZE, to jej odpisuje, ze to sprzedaz przedpremierowea a ty piszeszo jakichs zamowieniach :O i piszesz po tym dokladnie to samo co ja napisalam :O moze nauczysz sie czytac ze zrozumieniem?

Gość pazu76
równolegle do tej sprzedaży przedpremierowej równolegle w księgarniach można już zamawiać książki ale wysyłka jest dopiero 24h po premierze. czyli tylko z tej aukcji na allegro można dostać książkę wcześniej.

Gość gość
wybacz, pozno bylo, i jakos pomyslalam ze mowisz o zamawianiu ksiazki a nie jej faktycznym kupieniu, bo to czeste zjawisko przed premiera, ale tu Wiedźmin mozna kupic realnie, i niektorzy juz rano beda mieli ja w paczkomatach

Gość gość
Wiedź min to nie saga. To radosna napierdalanka :)

Gość Morgul
Ja właśnie zamówiłem z Lideria.pl książkę na allegro i już mam w domu :D Idę czytać pa!

Gość jajakobyly
ja też wczoraj dostałem i w zasadzie jestem w połowie książki. Warto było.

Gość gość
Stary dobry Sapkowski ?

Gość tatuajegirl
nie słyszałam jeszcze głosu, nie czytałam żadnej opinii, które byłby negatywne- po prostu jest to dobra książka.

Gość gość
>>>>Ja właśnie zamówiłem z Lideria.pl książkę na allegro i już mam w domu smiech.gif Idę czytać pa! >>> ja chyba dzis zamowie, bo czekalem na wyplate :) przed dlugim weekendem powinienem miec ja juz w domu, co nie ?

"tatuajegirl nie słyszałam jeszcze głosu, nie czytałam żadnej opinii, które byłby negatywne- po prostu jest to dobra książka. " Jestem już "po". Potwierdzam, książka jest świetna. Dobrze wydane pieniądze. :)

"przed dlugim weekendem powinienem miec ja juz w domu, co nie ?" Jak zamówisz teraz to dostawa ma być w ciągu 24h, także spokojnie. :)

Gość gość
>>>Jestem już "po". Potwierdzam, książka jest świetna. Dobrze wydane pieniądze. usmiech.gif >>> moze cos wiecej zdradzisz, jakas minirecenzja bo wielu sie obawia ze to juz moze nie byc to samo, osobiscie w to nie wierze, i licze na ten sam styl, ten klimat co dawniej

Gość tartkomo
dzisiaj odebralem ksiazke z paczkomatu, nie moge sie juz doczekac kiedy na spokojnie uda mi sie poczytac czekalem kilka dobrych lat na kolejna powiesc o Geralcie