Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zirytowana Nadieżda

WKURZAJĄ MNIE JUŻ TE STEREOTYPY

Polecane posty

Gość zirytowana Nadieżda

Mam na imię Nadzieja. Ale nie dlatego, że pochodzę z patologii jak to tu na kafe często twierdzą, tylko mój tata jest Rosjaninem. Mam ciemną karnację, nawet zimą wyglądam jak po codziennych sesjach na solarium, a bardzo często spotykam się z komentarzami "patrz jaka solara". Ludzie trochę kultury. Na kafe pełno chamskich wpisów typu "Nikolka to patologia", "opalona dziewczyna to tępa solarystka, na pewno robi tipsy i jest po zawodówce". Ogarnijcie się.

Gość gość
Nadzieja nie kojarzy sie z patologią...Nadia tak, ale Nadzieja nigdy w zyciu, piekne imię

Gość gość K
Z tą karnacją rożnie bywa. Gdy byłam dzieckiem to niektórzy mówili rodzicom o mnie 'cyganeczka', lub 'cyganicha' na podwórku. Potem jak weszły solaria, to wiele osób myślało (nauczyciele w LO), że nie mam co robić zimą, tylko się 'opalać'. Raz jak po 4 tygodniach spędzonych w szpitalu, unieruchomiona i poruszająca się na wózku, w lutym, usłyszałam 'na wakacjach jakiś teraz byłaś czy to solarium?', moja odp. - RTG 5 razy w tyg. Oj dużo takich sytuacji miałam. Imię tez miałam w dzieciństwie niespotykane, teraz popularniejsze dzięki durnym serialom.

Gość gość
Ja tam wole Nadie od Nadziei-przynajmniej w tej formie :D

Gość gość
Ja tez w wyborze :Nadzieja czy Nadia,to Nadia na 100% !

Gość gość
Nadzieja hmmm ciekawe imię .