Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Goraca Zuzia

wlasnie wrocilam z impreski i

Polecane posty

wlasnie wrocilam z impreski..... mam wrazenie ze wszędzie wokoło w Londynie sa sami lysi faceci grubo po 40 lub same małolaty. To jakiś koszmar! Nie cierpie lysych facetow!

Gość gość
a ja mam wrazenie ze w Londynie same garace Polskie debilki :D

Gość gość
Ta akurat jest :D polskie debilki pisze się z małej litery.

Gość gość
Głupia sikso mam 27 lat a łysy jestem nie ze starości ale dlatego, że lubię i mi pasuje a poza tym jest praktyczniej przy utrzymaniu higieny. Wracaj na swoją podlubelską wioskę, tam będziesz miała pełno amantów spod miejscowego sklepu

i odezwala się zakompleksiona kartoflana stonka......choć w moich rejonach mówimy ziemniaki, a wiec stonka ziemniaczana....hahaha!!!

Gość gość
Porzadni faceci radza sobie z higiena nawet w troche dluzszych wlosach. Kolega nam chyba chce zasugerowac,ze jak jest lysy to nie musi sie myc :O p

Gość gość
A co ty masz do podlubelskich wiosek lysa palo?

Gość jadwiga z ofisu
zuzia,ja nie chcem ciem poluczac,ale pisze sie (imprezki)..a nie corva impreski..zrobilem ci zresztom foto jak sie bafisz :D http://pokazywarka.pl/iesu7r/

dobrze wiem jak się pisze. Impreza wiec imprezki......co za ludzie, w ogole nie maja poczucia humoru i tylko się dowartosciuja poprawiając innych....pffff

Gość gość
Zuzia Czy jesteś tak gruba jak mówią na mieście? Idź poćwicz trochę, zamiast płakać nad męską łysiną:)

Gość gość
Nie cierpię gruuubych kobiet:( takie pasztety, pełzające po chodnikach:(

Gość gość
a ja grubych opasłych facetow

Gość gość
A ja nie lubię facetów z niskim poczuciem wlasnej wartości którzy dowartosciowuja się ponizajac, wyzywajac lub os mieszając anonimowo w internecie innych

Gość gość
13:00 Co ty za bzdury wypisujesz ? Zobacz sobie ile czasu zajmuje umycie łysej głowy a ile czasu zajmuje umycie, wysuszenie i uczesanie głowy z bujnymi włosami.

do gość 16:01....wlasnie wrocilam z siłowni i takiej wysportowanej kobitki z takim wysportowanym i plaskim twardym brzuchem, to ty w zyciu mieć nie będziesz flustracie.... Zabolala prawda? no tak, trzeba sobie jakos wytlumaczyc swoje kartoflane niepowodzenia, ze na pewno napisał to pasztet. was polaczki to nawet już pasztety przejrzaly i nawet pasztety maja was gleboko w doopie....uhehehhe

Gość gość
@ goraca zuzia - jak zyje, nie pamietam zebym byl na z******tej imprezie w klubie po ktorej jeszcze milabym sile informaowac o tym na kafe. Wnioskuje ze twoj "impreza" musialaby srednio z******ta. :/

Gość gość
ImpreSki powiadasz....zal...

Gość gość
bo to była imprEska przy radiu Eska :D

Gość gość
Zuzia ty masz chyba 50lat pasztetowa z Parczewa:) Dawno nie widziałem takiej wieśniary jak ty. Siłownia? Dzwiganie tobołów z Lidla nazywasz siłownią?

Gość gość
piszecie wiesniara...hahaha, a nawet u największego paszteta, wiesniary czy 50 letniej baby nawet nie macie adnych szans. Banda zakompleksionych ogrow!!!

Gość gość
Co już zabrakło odwagi żeby napisać z niebieskiego nicka :o